Doživljaji dobre curice Jakice

Doživljaji dobre curice Jakice - Plejić Premec, Irena | Caritasspiritistcenter.org

...c Irene Plejić Premec Doživljaji dobre curice Jakice, namijenjen najmlađim čitateljima koji tek ulaze u svijet knjige, dorađen je tekst u kojem se autorica na pristupačan i humorističan način suočava s pitanjima i odgovorima s kojima se susreću djeca koja upravo uranjanju u svijet ... Nezaboravno ljeto dobre curice Jakice ... . Prvijenac Irene Plejić Premec Doživljaji dobre curice Jakice, namijenjen najmlađim čitateljima koji tek ulaze u svijet knjige, dorađen je tekst u kojem se autorica na pristupačan i humorističan način suočava s pitanjima i odgovorima s kojima se susreću djeca koja upravo uranjanju u svijet. Opis oglasa. Prvijenac Irene Plejić Premec "Doživljaji dobre curice Jakice", namijenjen najmlađim čitateljima koji tek ulaze u svijet kn ... Doživljaji dobre curice Jakice | Tragači ... . Opis oglasa. Prvijenac Irene Plejić Premec "Doživljaji dobre curice Jakice", namijenjen najmlađim čitateljima koji tek ulaze u svijet kn...

INFORMACIJA

AUTOR
Plejić Premec, Irena
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Doživljaji dobre curice Jakice.pdf

OPIS

Prvijenac Irene Plejić Premec Doživljaji dobre curice Jakice, namijenjen najmlađim čitateljima koji tek ulaze u svijet knjige, dorađen je tekst u kojem se autorica na pristupačan i humorističan način suočava s pitanjima i odgovorima s kojima se susreću djeca koja upravo uranjanju u svijet. Baveći se temama kao što su upis u školu i testiranje koje se pritom mora obaviti (a nije jednostavno zapamtiti gdje je lijevo, a gdje desno), važnošću rođendana za život sedmogodišnjaka (i mnogih drugih, htjeli to priznati ili ne), zaljubljenošću ili onim što se takvim čini, najboljim prijateljicama i svime onime što se s njima može raditi, a da roditelji ipak prežive, kao i brojnim drugim temama koje zaokupljaju male glave, Irena Plejić Premec ispisuje priče iz svakodnevice, iz perspektive djeteta, a ipak začinjene pronicljivim uočavanjima emocionalnih finesa vidljivih samo oku pažljivoga promatrača koji dijete uzima ozbiljno, onakvo kakvim ono i samo sebe smatra. Roman je podijeljen u nekoliko cjelina primjerenih čitanju najmlađih, tako da i svojim oblikom izvrsno odgovara kao djelo koje će se moći koristiti u školama i u knjižnicama kao izvrstan poticaj za čitanje najmlađih.Za ovaj proizvod nema unesenih mišljenja, budite prvi !!

Želite li pročitati knjigu?Doživljaji dobre curice Jakice u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Plejić Premec, Irena. Čitati Doživljaji dobre curice Jakice Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE