Učiteljica koja nije htjela biti dosadna

Učiteljica koja nije htjela biti dosadna - Čorić Šito, Šimun | Caritasspiritistcenter.org

...ica koja nije htjela biti dosadna. Priče za sadašnju i bivšu djecu, Zagreb-Međugorje, 2007 ... 100 NAJZNAČAJNIJIH HRVATICA I HRVATA :: KupiKnjigu ... . 2.prošireno izdanje - 2014. The woman not believed (roman „Žena kojoj nisu vjerovali", engl.), Chicago, 2007. El Capitan Demente (izabrani literarni tekstovi, španj.), Santa Fe (Argentina) 2008. Pristupi i prosudbe. Učiteljica koja nije htjela biti dosadna One kao takve čuvaju one literarne i pripovjedačke vrijednosti koje se znaju gubiti u navali raznolikih modernih tehnika, od televizije i interneta do sličnih medija, a koje su, uza sve blagodati, uvijek u opasnosti zanemarivanja topline osobnog odnosa i međusobnog otuđivanja. Knjigu " ... UČITELJICA KOJA NIJE HTJELA BITI DOSADNA - Menart ... . Knjigu "...

INFORMACIJA

AUTOR
Čorić Šito, Šimun
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Učiteljica koja nije htjela biti dosadna.pdf

OPIS

Pisac mlade čitatelje kroz igru i zabavu uvodi u priču koja u sebi nosi univerzalna iskustva i poruke kojima će se vraćati i u svojoj zreloj životnoj dobi. Priče, podijeljene u četiri cjeline prožete su toplinom, plemenitošću i etičnošću, a preko njih ulazimo u svijet mudrosti i životnog iskustva mnogih naraštaja.

Želite li pročitati knjigu?Učiteljica koja nije htjela biti dosadna u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Čorić Šito, Šimun. Čitati Učiteljica koja nije htjela biti dosadna Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE