Bolja medicina

Bolja medicina - Gawande, Atul | Caritasspiritistcenter.org

...olja medicina je remek-djelo, niz priča koje se odvijaju iza debelih bolničkih zidova, od kojih nam svaka kaže po nešto nezaboravno o svijetu izvan njih ... Atul Gawande - Bolja medicina : Kako do djelotvornosti (ZZ6) ... ." -Malcolm Gladwell "Gawande … je nevjerojatno iskren, proza mu je duhovita i tečna, i ima jednu veliku poruku: i liječnici su ljudi, pogrešivi i nesavršeni. Bolja medicina je remek-djelo, niz priča koje se odvijaju iza debelih bolničkih zidova, od kojih nam svaka kaže po nešto nezaboravno o svijetu izvan njih. Malcolm Gladwell Gawande ... je nevjerojatno iskren, proza mu je duhovita i tečna, i ima jednu veliku poruku: i liječnici su ljudi, pogrešivi i nesavr ... BOLJA MEDICINA Kako do djelotvornosti - Atul Gawande ... ... . Malcolm Gladwell Gawande ... je nevjerojatno iskren, proza mu je duhovita i tečna, i ima jednu veliku poruku: i liječnici su ljudi, pogrešivi i nesavršeni. "Bolja medicina" Atul Gawande Srijeda, 13 Veljača 2019 09:39 Bolja medicina je remek-djelo, niz priča koje se odvijaju iza debelih bolničkih zidova, od kojih ...

INFORMACIJA

AUTOR
Gawande, Atul
DIMENZIJA
2,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Bolja medicina.pdf

OPIS

“Bolja medicina je remek-djelo, niz priča koje se odvijaju iza debelih bolničkih zidova, od kojih nam svaka kaže po nešto nezaboravno o svijetu izvan njih.” -Malcolm Gladwell “Gawande … je nevjerojatno iskren, proza mu je duhovita i tečna, i ima jednu veliku poruku: i liječnici su ljudi, pogrešivi i nesavršeni. I upravo zbog toga, poboljšanja možemo očekivati tamo gdje bismo se najmanje nadali.” -Darko Polšek “Ovo je knjiga o neuspjesima: kako do njih dolazi i što iz njih možemo naučiti. Iako se prvenstveno bavi medicinom, ona se odnosi na sve. Prozvali su je suvremenim remek-djelom – i to zaista i jest.” -IndependentBesplatno poglavlje – Plaćanje po obavljenom poslu Kako izliječiti medicinu? – Video-predavanje s TED talks (na engleskom) Atul Gawande (atulgawande.com) je liječnik, pisac i stručnjak za javno zdravstvo. Kao opći i endokrini kirurg radi u bolnici Brigham and Women’s u Bostonu. Profesor je javnog zdravstva i opće kirurgije na Sveučilištu Harvard. Proslavio se kao pisac već prvom knjigom Komplikacije, da bi ubrzo počeo pisati u časopisu New Yorker. Karijeru pisca nastavio je nizom bestselera, od kojih hrvatskim čitateljima kao prvi donosimo Bolju medicinu.

Želite li pročitati knjigu?Bolja medicina u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Gawande, Atul. Čitati Bolja medicina Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE