Teorija elektromagnetskih polja s primjenama u inženjerstvu

Teorija elektromagnetskih polja s primjenama u inženjerstvu - Poljak, Dragan | Caritasspiritistcenter.org

...ELEKTROMAGNETSKIH POLJA S PRIMJENAMA U INŽENJERSTVU - Dragan Poljak ... Djelovanje elektromagnetskog polja na organizam ... . Školska Knjiga. Ako je A~ vektorsko polje, tada se izraz: ż C Pdx`Qdy `Rdz naziva cirkulacija vektorskog polja A~ duˇz krive C. Primer 1. Knjiga Teorija elektromagnetskih polja s primjenama u inženjerstvu plod je autorova dvadesetogodišnjega znanstvenoga, stručnoga i nastavnog rada na području klasičnog elektromagnetizma. Ova je knjiga vrijedan je nastavni udžbenik za studente tehnički ... Teorija elektromagnetskih polja s primjenama u inženjerstvu ... . Ova je knjiga vrijedan je nastavni udžbenik za studente tehničkih fakulteta, bez... Pregled bibliografske jedinice broj: 738788. Teorija elektromagnetskih polja s primjenama u inženjerstvu. Ključne riječi Klasična elektromagnetska teorija; Statička i dinamička polja; Metode proračuna EM polja (Classical electromagnetic theory; Static and dynami...

INFORMACIJA

AUTOR
Poljak, Dragan
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Teorija elektromagnetskih polja s primjenama u inženjerstvu.pdf

OPIS

Teorija elektromagnetskih polja s primjenama u inženjerstvu sažetak je dugogodišnjeg, plodonosnog znanstvenog i nastavnog rada međunarodno priznatoga autoriteta na području teorije elektromagnetkih polja. Ova tematika može biti od posebnog interesa i za širu čitalačku publiku jer obrađuje brojne scenarije izloženosti zračenju u svakodnevnom životu (primjer trudnice izložene zračenju polja dalekovoda). Po svojoj strukturi knjiga predstavlja originalan uradak na domaćem tržištu, a takav pristup rijedak je i u inozemnoj literaturi. Knjige srodne tematike i sličnog koncepta iznimno su rijetke na domaćem tržištu. Naime, na hrvatskom jeziku postoje tek dvije knjige: Teoretska elektrotehnika, I. dio, T. Bosanca (objavlje-na prije skoro četiri desetljeća) i Elektromagnetizam I i II. dio, Z. Haznadara i Ž. Štiha (objavljeno prije gotovo dva desetljeća). Knjiga Dragana Poljaka vrijedan je nastavni udžbenik za studente tehničkih fakulteta, bez premca u hrvat-skoj nakladničkoj djelatnosti u tom području. Pobudit će interes znanstvenika na području klasične teorije elektromagnetskih polja, inženjera koji djeluju u praksi, medicinara zainteresiranih za aspekte međudjelovanja elektromagnetskog zračenja i ljudskog tijela.

Želite li pročitati knjigu?Teorija elektromagnetskih polja s primjenama u inženjerstvu u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Poljak, Dragan. Čitati Teorija elektromagnetskih polja s primjenama u inženjerstvu Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE