Čuda i čudesa

Čuda i čudesa - Peršić, Margareta | Caritasspiritistcenter.org

...uda i čudesa" je zbirka odabranih pjesama za djecu vrhunskog poljskog pjesnika Juliana Tuwima ... Najpoznatija čuda Lourdesa - medjugorje-news.com ... ... Noga filologa - Čuda i čudesa - Zarez ... uda i čudesa" je zbirka odabranih pjesama za djecu vrhunskog poljskog pjesnika Juliana Tuwima. Zbirkom Čuda i čudesa ulazimo kroz šest bogato ilustriranih pjesama, koje je izradila Margareta Peršić, u Tuwimov svijet čuda u kojemu lete zelene krave i u ljeto pada snijeg. "Čuda i čudesa" je zbirka odabranih pjesama za djecu vrhunskog poljskog pjesnika Juliana Tuwima. Zbirkom Čuda i čudesa ulazimo kroz šest bogato ilustriranih pjesama, koje je izradila Margareta Peršić, u Tuwimov svijet čuda u kojemu lete zelene krave i u ljeto pada snijeg...

INFORMACIJA

AUTOR
Peršić, Margareta
DIMENZIJA
2,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Čuda i čudesa.pdf

OPIS

“Čuda i čudesa” je zbirka odabranih pjesama za djecu vrhunskog poljskog pjesnika Juliana Tuwima. Zbirkom Čuda i čudesa ulazimo kroz šest bogato ilustriranih pjesama, koje je izradila Margareta Peršić, u Tuwimov svijet čuda u kojemu lete zelene krave i u ljeto pada snijeg. U svijet u kojem je jasno zašto pekar treba zidara i zidar pekara, što je važno jednoj kozi, i kako se jedan Grga upetljao u laž. Posljednja nas pjesma u zbirci uči da u stvari nikad nije kraj, jer valja se vratiti na početak… S poljskog su pjesme preveli Jasmin Novljaković i Enes Kiševićkoji je u hrvatski jezik prenio duh Tuwimovih stihova. Tuwim je majstorski fonostilist, čarobnjak onomatopeje. Iako je stvarao u prvoj polovici prošlog stoljeća, njegove pjesme i danas zvuče zvuče živo i moderno. I danas se u Poljskoj njegove pjesme stalno iznova obnavljaju, a vjerojatno nema Poljaka koji barem neku od pjesama ne zna napamet.

Želite li pročitati knjigu?Čuda i čudesa u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Peršić, Margareta. Čitati Čuda i čudesa Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE