Novi wok

Novi wok - Vijayakar, Sunival | Caritasspiritistcenter.org

.... Pisac: Sunil Vijayakar. Izdavač: Leo commerc ... NOVI WOK - Mojaknjiga Katarina Zrinski ... ... Novi wok | Leo commerce ... . Pisac: Sunil Vijayakar. Izdavač: Leo commerc. Udubljenog oblika, dubokih stenki i zaobljenog dna,wok je jedna od najstarijih i najupotrebljivijih namjenski oblikovan...

INFORMACIJA

AUTOR
Vijayakar, Sunival
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Novi wok.pdf

OPIS

Udubljena oblika, dubokih stijenki i zaobljena dna, wok je jedna od najstarijih i najuporabljivijih namjenski oblikovanih posuda za kuhanje. Smatra se da je podrijetlom iz Kine iz vremena dinastije Han, prije gotovo 2000 godina, da se odande njegova popularnost uskoro proširila na druge zemlje u Aziji gdje su inačice prvobitnog woka i danas u uporabi. U Japanu postoji posuda u obliku woka za pripremanje tempure u Tajlandu je to kata, a u Indiji karah! Zbog svoje čudesne uporabljivosti i prirodne pogodnosti za kuhanje no brzinu, savršen je za suvremenu domaćicu koja želi pripremiti čarobno jelo, no nema vremena satima boraviti u kuhinji. Visokih stijenki i velike površine, wok je idealan za naglo prženje, no jednako je prikladan zo prženje u dubokoj masnoći, za kuhanje na pari i pirjanje.

Želite li pročitati knjigu?Novi wok u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Vijayakar, Sunival. Čitati Novi wok Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE