Kardinal i druge pripovjetke

Kardinal i druge pripovjetke - Aralica, Ivan | Caritasspiritistcenter.org

... čitajući Kardinal i druge pripovjetke Aralica, Ivan epub knjige besplatno ... Pripovjetke - KupujemProdajem ... . Kardinal Pell, koji u zatvoru čeka kaznu za seksualno zlostavljanje djece, optužen za još jedan slučaj 07.03.2019. u 08:58 Prikazano 1-12 od 18 1 2 Sljedeća Početna; Slučajna; U blizini; Prijavi se; Postavke; Prilozi/Прилози... Početna stranica. Kratke priče. Kardinal i druge pripovjetke, Ivan Aralica. Kardinal i druge pripovjetke, Ivan AralicaID: EK000284415. Napišite recenziju. Kardinal i druge pripovijetke. I ova je zbirka dulji ... Preuzmite PDF online Kardinal i druge pripovjetke ... . Napišite recenziju. Kardinal i druge pripovijetke. I ova je zbirka duljih pripovijesti (Kardinal, Slike...) stilski uređena...

INFORMACIJA

AUTOR
Aralica, Ivan
DIMENZIJA
7,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Kardinal i druge pripovjetke.pdf

OPIS

I ova je zbirka duljih pripovijesti (Kardinal, Slike…) stilski uređena u nautorovoj brižno njegovoj maniri: lijepim jezikom, izbrušenim i gnomskim izrazom, upravo na način mudroga narodnog pripovjedača koji iz riznice i bunara prošlosti, ali i sadašnjosti, vadi one radnje, likove i događaje o kojima najčešće pripovijeda a koje se manje događaju pred našim očima. Temama, povijesnima i suvremenima, ovom se zbirkom autor uklapa u svoj provjereni pripovjedački model, nudeći nam dio svojega umijeća već isprobanoga i osvjedočenoga, i u tematskom i u stilskom smislu. I ovom knjigom Aralica nastavlja svoju osnovnu nakanu: da bude tumačem hrvatskoga nacionalnog bića u prošlosti i sadašnjosti, posebice njegovih tradicijskih, kršćanskih i moralnih vrijednosti, a sve je to ostvareno izbrušenim stilom i čistim jezikom. U tome i jest Araličina veličina.

Želite li pročitati knjigu?Kardinal i druge pripovjetke u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Aralica, Ivan. Čitati Kardinal i druge pripovjetke Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE