Već imam… 3 godine

Već imam… 3 godine

...kakvo pravo na korištenje 3 god. porodiljnog (ja ili MM) uopće,odnosno ima li istine u tome da se navodno po nekom novom zakonu sada priznaju i mrtvorođena djeca,odnosno djeca koja su rođena iznad 500gr ?? Imam ćerku od 3,5 godine i već 5-6 dana se muči sa stolicom ... PINO SASTAVLJA REČENICE (2 do 3+ godine) ... . Jako je čvrsta i kao klikerčići. Kad je kući nekoliko dana ja to kod nje regulišem ishranom i stalno joj nudim da pije, pa je i stolica dobra. Već 3 godine imam određeni ginekološki problem, naime spolni odnos mi je bolan, kao i mokrenje. Bila sam kod 2 socijalna ginekologa, jednog studentskog i jednog privatnog. Svi su mi oni obavili kompletan pregled, sve ... ISPOVEST ŽENE KOJA IMA KORONU VEĆ 2 GODINE... - Penzionisani ... . Već 3 godine imam određeni ginekološki problem, naime spolni odnos mi je bolan, kao i mokrenje. Bila sam kod 2 socijalna ginekologa, jednog studentskog i jednog privatnog. Svi su mi oni obavili kompletan pregled, sve...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Već imam… 3 godine.pdf

OPIS

Sami se obući, ići na zahod, oprati zube, razlikovati boje na semaforu, brojiti do 5… Sve to mogu mališani, ali i zečić Emil. Crteži koje treba prepoznati, igra slovima, brojenje i još mnogo toga u ovoj slikovnici poziva na učenje kroz igru i otkrivanje.

Želite li pročitati knjigu?Već imam… 3 godine u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Već imam… 3 godine Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE