Leptiri oko nas

Leptiri oko nas - Delić, Antun | Caritasspiritistcenter.org

...Kučinić, Iva Mihoci, Antun Delić. Mladen Kučinić, Antun Delić: LEPTIRI TU OKO NAS, priručnik za učenike i nastavnike ... Leptiri, slobodna ljubav i ideologija | Anarhistička biblioteka ... . Leptiri oko nas, Zagreb: Školska knjiga, 2014 (prirucnik). CROSBI ID: 731093 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca. Naslov Leptiri oko nas (Butterflies around us). Pretraži ovaj blog. Leptiri oko nas, leptiri u nama. Objavio/la Patuljasta Šmu ponedjeljak, studenoga 05, 2018. Jeftinije.hr je vodeći portal za usporednu kupovinu u Hrvatskoj, koji kupcima omogućuje informirane i pametne kupovin ... Leptiri oko nas - Mladen Kučinić, Iva Mihoci... | KorisnaKnjiga.com ... . Jeftinije.hr je vodeći portal za usporednu kupovinu u Hrvatskoj, koji kupcima omogućuje informirane i pametne kupovin...

INFORMACIJA

AUTOR
Delić, Antun
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Leptiri oko nas.pdf

OPIS

Leptiri kao i ostale skupine kukaca, ali i životinja uopće, također pripadaju među ugrožene vrste. Njihov nestanak s jedne strane uvjetuje prekomjeran utjecaj čovjeka na prirodna staništa na kojima žive i njihovu devastaciju, a s druge prestanak tradicionalih poljodjelstvenih aktivnosti u koje pripadaju košnja i održavanje livada. Svi ti procesi dovode do nestanaka staništa na kojima žive leptiri, ali nažalost do nestanaka i njih samih s tih područja. Ova knjiga za cilj ima prikazati neke od najpoznatijih, najčešćih, ali i najzanimljivijih danjih leptira koji dolaze u fauni Hrvatske. Ona želi osim poučavanja i upozoriti da taj svije vrlo lako može nestati i da ćemo tada imati livade bez leptira, bez kukaca, bez cvijeća. Zaštita njih, zaštita je i nas samih, odnosno postojnost jednog kvalitetnijeg i zdravijeg života u suživotu sa svime što nas okružuje. Leptiri su u tom ozračju pokazatelj te zdravije, humanije i moralnije filozofije u odnosu na prirodu.

Želite li pročitati knjigu?Leptiri oko nas u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Delić, Antun. Čitati Leptiri oko nas Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE