Margaretine poruke

Margaretine poruke - Gavin, Gerry | Caritasspiritistcenter.org

...rgaretine poruke - Knjiga za sve koji traže iscjeljenje, nadu i smjernice te teže ispunjenju svoje duše ... Sv. Margareta Marija Alacoque - pouzdanica i glasnica... - Bitno.net ... ... BLUDNI PROFESOR IZ VARVARINA UPAO U KLOPKU: Devojčici... ... rgaretine poruke - Knjiga za sve koji traže iscjeljenje, nadu i smjernice te teže ispunjenju svoje duše. MARGARETINE PORUKE. 99,00 kn. Dostupnost je promjenjiva. Gerry u ovoj knjizi prenosi Margaretine poruke svijetu, vodi čitatelje na putovanje od postanka svijeta do današnjeg dana... Margaretine poruke - Gerry Gavin. Težina. 208 g. Margaretine poruke. PDF, TXT, FB2. ePUB. Margaretine ideje odlikuju različitim aspektima: ironi...

INFORMACIJA

AUTOR
Gavin, Gerry
DIMENZIJA
2,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Margaretine poruke.pdf

OPIS

“Anđeo može rasvijetliti čovjekovo mišljenje i um jačajući moć vizije.” – sveti Toma AkvinskiKad su počela prva nadnaravna događanja, Gerry Gavin bio je, blago rečeno, skeptičan. Ali, kako su poruke nezemaljskih bića bile sve uvjerljivije, počeo ih je prihvaćati i otvorio im se. A kad je stupio u vezu s Margaret, svojim anđelom čuvarom, otkrio je da s njom može komunicirati pisanjem pisama. Prepiska je započela usredotočenjem na osobne smjernice, ali je uskoro prerasla u pomaganje svima koji su se Gerryju obratili u želji za Margaretinom mudrošću.Gerry u ovoj knjizi prenosi Margaretine poruke svijetu, vodi čitatelje na putovanje od postanka svijeta do današnjeg dana, objašnjava zašto je ovaj trenutak povijesti toliko osobit te govori kako svi imamo moć promijeniti ovaj planet. Razmatra prijeporna pitanja i opovrgava uobičajene mitove iznoseći jednostavna objašnjenja pisana razumljivim jezikom. Ova će knjiga u čitateljima odjekivati i dugo nakon što je pročitaju te će promijeniti naš način razmišljanja o svakodnevnom životu.

Želite li pročitati knjigu?Margaretine poruke u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Gavin, Gerry. Čitati Margaretine poruke Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE