Cvijeće u oluji

Cvijeće u oluji - Kinsale, Laura | Caritasspiritistcenter.org

... u oluji - pročitala ali pomalo razočarana ... Operacija Oluja - Wikipedija ... ... Upravo na kioscima - Forum.hr ... u oluji - pročitala ali pomalo razočarana. Ako se usudite - oduševljena, pravi ljubić kao i drugi dio. Zavedena - kao da čitam skraćenu kopiju 50 nijansi. 60 kn. Laura Kinsale: Cvijeće u oluji. Lokacija: Trešnjevka - Jug, Jarun. Objavljen: 13.01.2022. Oluji je prethodila akcija "Zima '94.", poduzeta na području BiH u vremenu od 29. studenoga do 24. prosinca 1994. kako bi se zaustavila Zborna područja i po...

INFORMACIJA

AUTOR
Kinsale, Laura
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Cvijeće u oluji.pdf

OPIS

Vojvoda od Jervaulxa briljantan je, prelijep i opasan. U njegovoj blizini dame se rumene, a neke od uzbuđenja padaju i u nesvijest. U svakom slučaju, nijedna mu nije rekla ne. Njegovi razuzdani dani prepuni rizika naprasno su prekinuti kada jedan dan prije dvoboja doživi moždani udar. U uvjerenju da će ostati trajno oštećen, njegova ga obitelj šalje u sanatorij. U Christanov život ondje ulazi Maddy Timms, mlada žena drugačija od svih koje je upoznao. Christianu je ona svjetlo u mraku, a on njoj čovjek zbog kojega će odreći svega u što je do tada vjerovala… Napeta priča o ultimativnoj moći ljubavi.

Želite li pročitati knjigu?Cvijeće u oluji u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Kinsale, Laura. Čitati Cvijeće u oluji Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE