Pametno dijete

Pametno dijete - Cave, Simone | Caritasspiritistcenter.org

...e, sada možete biti pametan roditelj i imati pametno dijete! O AUTORIMA: Simone Cave majka je troje djece i suautorica nekoliko knjiga o roditeljstvu poput Vaša beba tjedan za tjednom, Odvikavanje dječaka od pelena i Odvikavanje djevojčica od pelena ... Pametno dijete - Priručnici ... ... Pametno dijete - Net.hr ... e, sada možete biti pametan roditelj i imati pametno dijete! O AUTORIMA: Simone Cave majka je troje djece i suautorica nekoliko knjiga o roditeljstvu poput Vaša beba tjedan za tjednom, Odvikavanje dječaka od pelena i Odvikavanje djevojčica od pelena. Osam je godina radila kao urednica zdravstvene rubrike u časopisu Daily Mirror, a ... Divergentno razmišljanje - pametno dijete Znate za onu staru uzrečicu: "Daj djetetu jednu čašu i pokazat će ti sto načina na koji ju možeš iskoris...

INFORMACIJA

AUTOR
Cave, Simone
DIMENZIJA
4,4 MB
NAZIV DATOTEKE
Pametno dijete.pdf

OPIS

100 IDEJA ZA IGRU KOJA ĆE POTAKNUTI RAZVOJ VAŠEG DJETETA Igranje s vašim djetetom već od rođenja ključan je dio njegova ili njezina razvoja, pa trebate biti pametni kako biste dobili ono najbolje od vremena koje provodite igrajući se. Svaka aktivnost u knjizi „Pametno dijete“ odabrana je ili osmišljena zbog pozitivnih učinaka koje ima na razvoj. Jeste li znali da klasična igra „kuu-kuc“ može olakšati strah od odvajanja? A da jednostavno puhanje mjehurića od sapunice pomaže razvoju govora, obogaćuje rječnik, vježba brojenje i smiruje? Novinarka Simone Cave i savjetnica pedijatrica Caroline Fertleman, obje majke troje djece, pišu iz osobnog iskustva i na temelju najnovijih istraživanja o tome kako kreativno igranje utječe na djetetov razvoj. Dakle, sada možete biti pametan roditelj i imati pametno dijete!O AUTORIMA:Simone Cave majka je troje djece i suautorica nekoliko knjiga o roditeljstvu poput Vaša beba tjedan za tjednom, Odvikavanje dječaka od pelena i Odvikavanje djevojčica od pelena. Osam je godina radila kao urednica zdravstvene rubrike u časopisu Daily Mirror, a danas piše za britanske magazine i novine. Dr. Caroline Fertleman savjetnica je na odjelu pedijatrije u bolnici Whittington u Londonu. Viša je honorarna predavačica na University College u Londonu, honorarna savjetnica za pedijatriju u bolnici Great Ormond Street i direktorica programa za obuku u školi za pedijatriju u Londonu.

Želite li pročitati knjigu?Pametno dijete u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Cave, Simone. Čitati Pametno dijete Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE