Ja sam glasnik

Ja sam glasnik - Zusak, Markus | Caritasspiritistcenter.org

...očašće mladih Varaždinske biskupije u Ludbregu, 27 ... Markus Zusak: Ja sam glasnik ... . kolovoza 2016. Ja sam glasnik. 119,00 kn. Dostupnost je promjenjiva. Tada Ed postane glasnik. Odabran da bi mario, obilazi svoje naselje, pomažući i ozljeđujući (kada je nužno), sve dok ne preostane samo jedno... Ja sam glasnik book. Read 14,703 reviews from the world's largest community for readers. Ed Kennedy maloljetni je taksist koji se maločemu može nadati. Opis oglasa. Prodajem navedenu knjigu. Knjiga je lag ... Ja sam glasnik ... . Opis oglasa. Prodajem navedenu knjigu. Knjiga je lagano oštećena od vlage (vidljivo ...

INFORMACIJA

AUTOR
Zusak, Markus
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Ja sam glasnik.pdf

OPIS

Ed Kennedy maloljetni je taksist koji se maločemu može nadati. Očajno je loš u kartama, beznadno zaljubljen u najbolju prijateljicu Audrey i potpuno predan svojemu psu Vrataru, koji obožava kavu. Njegova svakodnevica ispunjena je mirnom rutinom i nesposobnošću, sve dok jednoga dana ne spriječi pljačku banke. Tada mu u poštanski sandučić stigne prvi as. Tada Ed postane glasnik. Odabran da bi mario, obilazi svoje naselje, pomažući i ozljeđujući (kada je nužno), sve dok ne preostane samo jedno pitanje: tko stoji iza Edova poslanja? *** Markus Zusak nagrađivan je autor romana “Kradljivica knjiga”, koji je samo u SAD-u prodan u više od milijun primjeraka, a zaslužio je i pohvale kritičara diljem svijeta. Prema romanu snimljena je filmska adaptacija Briana Percivala/ Twentieth Century Fox (2013). Markus Zusak spisateljsku je karijeru počeo još u srednjoj školi. Živi sa suprugom i djecom u Australiji, u Sidneyu.

Želite li pročitati knjigu?Ja sam glasnik u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Zusak, Markus. Čitati Ja sam glasnik Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE