Upute za toplinski val

Upute za toplinski val - O' Farrell, Maggie | Caritasspiritistcenter.org

...ute za toplinski val nezaboravni je portret jedne irske obitelji u krizi, usred legendarnoga londonskog toplinskog vala 1976 ... Upute za toplinski val - Maggie O'Farrell by Mozaik knjiga ... ... . godine. Riječ je o još jednome remek-djelu autorice romana Ruka koja je prva držala moju za koji je nagrađena uglednom književnom nagradom Costa za najbolji roman na engleskome jeziku. Roman Upute za toplinski val nezaboravni je portret jedne irske obitelji u krizi, usred legendarnoga londonskog toplinskog vala iz 1976. godine. Ovaj roman još je jedno remek-djelo autorice romana Ruka koja je prva držala moju i za koji je nagrađena ugledn ... UPUTE ZA TOPLINSKI VAL - knjige - Mozaik knjiga ... . godine. Ovaj roman još je jedno remek-djelo autorice romana Ruka koja je prva držala moju i za koji je nagrađena uglednom književnom nagradom Costa za najbolji roman na engleskom jeziku. Roman Upute za ...

INFORMACIJA

AUTOR
O' Farrell, Maggie
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Upute za toplinski val.pdf

OPIS

Srpanj 1976. u Londonu. Nije kišilo mjesecima, vrtovi su suhi, vode gotovo da i nema, a Robert Riordan kaže svojoj supruzi Gretti da ide do kioska kupiti novine. I ne vrati se. Zbog potrage za Robertom, Grettina djeca – dvije međusobno otuđene sestre i njihov brat koji je na rubu razvoda – ponovo se okupljaju kod kuće, a svatko od njih ima drugačije poimanje toga kamo je njihov otac mogao otići. Nijedno od njih ne pomišlja da je njihova majka osoba koja bi mogla objasniti očev nestanak i da u sebi nosi tajnu koju ne može podijeliti s njima.Roman Upute za toplinski val nezaboravni je portret jedne irske obitelji u krizi, usred legendarnoga londonskog toplinskog vala iz 1976. godine. Ovaj roman još je jedno remek-djelo autorice romana Ruka koja je prva držala moju i za koji je nagrađena uglednom književnom nagradom Costa za najbolji roman na engleskom jeziku.

Želite li pročitati knjigu?Upute za toplinski val u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor O' Farrell, Maggie. Čitati Upute za toplinski val Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE