Moj slikarski kovčežić

Moj slikarski kovčežić - Auzou | Caritasspiritistcenter.org

...ki kovčežić, pun iznenađenja, sjajan je za razvijanje dječje mašte, osjećaja za boje i oblike te spretnost Kovčežić sa slikarskim priborom namijenjen je spretnim rukama niže osnovnoškolske dobi ... польская народная песня - Hej, sokoły | Текст песни и Перевод на... ... ... Moj slikarski kovčežić crtam mladunce - Jeftinije.hr ... ki kovčežić, pun iznenađenja, sjajan je za razvijanje dječje mašte, osjećaja za boje i oblike te spretnost Kovčežić sa slikarskim priborom namijenjen je spretnim rukama niže osnovnoškolske dobi. Slikarski kovčežić, pun iznenađenja, sjajan je za razvijanje dječje mašte, osjećaja za boje i oblike te spretnost i vještinu ruku. Više pogledajte u Moj sl...

INFORMACIJA

AUTOR
Auzou
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Moj slikarski kovčežić.pdf

OPIS

Komplet sadrži knjigu od 56 stranica za crtanje, bojenje i ukrašavanje, 100 naljepnica, 2 šablone, 12 šarenih uzoraka, 4 bojice, 4 markera, 1 pečat i 1 tiskarsku boju. Kovčežić sa slikarskim priborom namijenjen je spretnim rukama djevojčica niže osnovnoškolske dobi. To je prvi korak u svijet boja i oblika. Djevojčice će uživati u crtanju i oblikovanju, ukrašavanju i odijevanju svojih princeza. Kako bi to postigle, knjižica nudi vrlo jasne i jednostavne upute koje je lako slijediti. Izbor boja i ukrašavanje princeza prepušteno je mašti i slikarskoj darovitosti djevojčica, a lijepe haljine odjenut će princezama uz pomoć šablona, naljepnica i šarenih uzoraka. Slikarski kovčežić, pun iznenađenja, sjajan je za razvijanje dječje mašte, osjećaja za boje i oblike te spretnost i vještinu ruku.

Želite li pročitati knjigu?Moj slikarski kovčežić u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Auzou. Čitati Moj slikarski kovčežić Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE