Letjelice

Letjelice - Arnold Nick | Caritasspiritistcenter.org

...za upravljanje bespilotne letjelice. Veličina bespilotne letjelice su u rasponu od samo nekoliko milimetara (mikro UAV) do veličine zrakoplova s 40 m raspona (Global Hawk) ... Bespilotne letjelice iznad tzv. `Krajine - YouTube ... ... Otis T. Carr i njegove antigravitacijske letjelice - Nexus-Svjetlost ... za upravljanje bespilotne letjelice. Veličina bespilotne letjelice su u rasponu od samo nekoliko milimetara (mikro UAV) do veličine zrakoplova s 40 m raspona (Global Hawk). Bezposadni sustavi predstavljaju revoluciju ratovanja u 21. stoljeću. Hrvatska vojska prepoznavši njihovu važnost bila je među ranim korisnicima te... Vimane - letjelice polubogova. Widget not in any ...

INFORMACIJA

AUTOR
Arnold Nick
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Letjelice.pdf

OPIS

Sofija, Feba, Klara i Pipa nerazdvojne su prijateljice u Vilinskom kraljevstvu. Male čitatelje pozivaju da polete s njima i pokazat će im svoj vrt pun cvijeća… moći će se poigrati se s njihovim kućnim ljubimcima, razgledati palaču, pomoći im da se odjenu, poći s njima na plažu i na vilinsku zabavu, plesati kad padne mrak i zaželjeti želje koje će im one ispuniti! “Letjelice” su knjiga – slikovnica koja će znatiželjnoj djeci donijeti dugotrajnu zabavu s mnoštvom naljepnica i zabavnim zadacima.

Želite li pročitati knjigu?Letjelice u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Arnold Nick. Čitati Letjelice Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE