Blue moon

Blue moon - Karakaš, Damir | Caritasspiritistcenter.org

...moon is an additional full moon that appears in a subdivision of a year: either the third of four full moons in a season, or a second full moon in a month of the common calendar ... A Blue Moon is not typically blue, but is rare to see in a full moon. ... ... Перевод песни Frank Sinatra Blue moon ... moon is an additional full moon that appears in a subdivision of a year: either the third of four full moons in a season, or a second full moon in a month of the common calendar. Frank Sinatra Blue Moon. Смотреть позже. Поделиться. Billie Holiday - Blue...

INFORMACIJA

AUTOR
Karakaš, Damir
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Blue moon.pdf

OPIS

Karakašev roman Blue Moon prati jednog fanatičnog rockabillyja, propalog zagrebačkog studenta iz provincije na koncu osamdesetih. Mladića koji se jako brine o svojoj kokotici ipak će stići i druge brige, odjeci njegove egzistencijalne izgubljenosti, u doba pred rat čiji se dolazak čuje na ulici i u obiteljskim razgovorima. Sudar mladalačke subkulture i traumatičnog obiteljskog naslijeđa u to doba naročito odjekuje. Gradski milje, kao azil junakove subkulturne slobode, s vremenom biva koloniziran obaveznim općim diskursima, a roman, atmosferski spajajući intimno i društveno, postaje svojevrsna, uvjerljiva i autentična, slika predratne tjeskobe. Roman Blue Moon snažan je i dubinski turbulentan oproštaj s jednom mladošću i jednim vremenom u kojem se puno toga sudaralo, iz kojeg je bilo teško zamisliti budućnost.

Želite li pročitati knjigu?Blue moon u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Karakaš, Damir. Čitati Blue moon Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE