Glasnik, vlasnik, hodočasnik

Glasnik, vlasnik, hodočasnik - Pavličić, Pavao | Caritasspiritistcenter.org

...avla Pavličića Glasnik, vlasnik, hodočasnik nije krimić, no čita se jednakom nestrpljivošću baš kao i da jest ... Службени гласник ... . Prepun je obrata, napetih i neočekivanih situacija i nije ga lako ispustiti iz ruku. Roman Pavla Pavličića Glasnik, vlasnik, hodočasnik nije krimić, no čita se jednakom nestrpljivošću baš kao i da jest. Prepun je obrata, napetih i neočekivanih situacija i nije ga lako ispustiti iz ruku. Roman Pavla Pavličića Glasnik, vlasnik, hodočasnik nije krimić no ... Nekretnine - Dobrodošli kući | Halo oglasi nekretnine ... . Roman Pavla Pavličića Glasnik, vlasnik, hodočasnik nije krimić no ...

INFORMACIJA

AUTOR
Pavličić, Pavao
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Glasnik, vlasnik, hodočasnik.pdf

OPIS

Kada je imao samo pet godina, a bilo je to 1991. godine, Dinko je bio prisiljen otići iz Vukovara. S roditeljima je završio u Danskoj, a sad tamo i studira. Prvi se put vraća u Vukovar, obilazi ruševine svoje kuće, želi posjetiti baku. U napuštenoj kući na zidu ugleda mjesto na kojemu je visjela slika koja mu je neobično važna i želi je pronaći. Tragovi ukazuju da je slika završila u Zagrebu i Dinko već ujutro kreće na put. No put koji će morati prevaliti da bi sliku našao bit će pun prepreka. Pri tome susreće iscjelitelje, navijačke skupine, vegetarijance, prosvjednike i druge pojave koje cine naš društveni krajolik. Putem, dakako, na_e i djevojku, pa otkrije kakva je sudbina slike koju traži i potom se vrati u Vukovar, gdje ga čeka još nekoliko važnih otkrića.Roman Pavla Pavličića Glasnik, vlasnik, hodočasnik nije krimić no čita se jednakom nestrpljivošću baš kao i da jest. Prepun je obrata, napetih i neočekivanih situacija i nije ga lako ispustiti iz ruku. U zanimljivoj prici autor ce okrznuti, pa ako treba i podbosti i mnoge društvene slabosti kojima smo okruženi i kojima se smijemo ili se nad njima zgražamo ali malotko o njima govori javno. Pavličić je i dalje majstor pripovijedanja, a njegov novi roman oduševit ce podjednako one koji ga cijene kao autora dobroga krimića kao i one koji vole sve njegove druge žanrove.

Želite li pročitati knjigu?Glasnik, vlasnik, hodočasnik u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Pavličić, Pavao. Čitati Glasnik, vlasnik, hodočasnik Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE