Posljednji dečko

Posljednji dečko - Roberts, Nora | Caritasspiritistcenter.org

...berts Posljednji dečko 39,90 kn Owen je organizator Montgomery klana i željeznom rukom vodi obiteljski biznis ... Požalila se dečku da se osjeća debelo, a njegov odgovor ... ... . Njegova braća znaju koliko je zahtjevan i strog, a jedina stvar koja s ne uklapa u njegov plan je Avery MacTavish, vlasnica popularne pizzerije preko puta hotela. Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Posljednji dečko autora Roberts, Nora. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Posljednji dečko - 2. dio trilogije Hotel BoonsBoro. Owen je organizator Montgomery klana i željeznom rukom vodi obiteljski biznis ... Posljednji dečko knjiga autora Roberts, Nora - VBZ online ... ... . dio trilogije Hotel BoonsBoro. Owen je organizator Montgomery klana i željeznom rukom vodi obiteljski biznis. Posljednji dečko. Posljednji dečko ... vlasnica popularne pizzerije preko puta hotela. Owen je u mladosti bio njezin prvi dečko i otkako se vratio u grad i otvorio obit...

INFORMACIJA

AUTOR
Roberts, Nora
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Posljednji dečko.pdf

OPIS

Owen je organizator Montgomery klana i željeznom rukom vodi obiteljski biznis. Njegova braća znaju koliko je zahtjevan i strog, a jedina stvar koja s ne uklapa u njegov plan je Avery MacTavish, vlasnica popularne pizzerije preko puta hotela. Owen je u mladosti bio njezin prvi dečko i otkako se vratio u grad i otvorio obiteljski hotel kvari joj posao. Nora Roberts najpopularnija je i najomiljenija američka autorica ljubavnih romana, s više od 200 naslova, uključujući “Trilogiju snova” i “Trilogiju BoonsBoro” te romane “Tri suđenice” i “Vila”. Na top listi New York Timesa u posljednjih 25 godina bilo je četrdeset naslova koje je potpisala, a njezini najnoviji hitovi i dalje obaraju sve rekorde čitanosti. Po romanima Nore Roberts dosad je snimljeno osam tv-filmova, koje je upoznala i naša publika.

Želite li pročitati knjigu?Posljednji dečko u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Roberts, Nora. Čitati Posljednji dečko Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE