Snjeguljica PI

Snjeguljica PI - Ivanjek, Željko | Caritasspiritistcenter.org

...ca i sedam patuljaka je njemačka narodna bajka, koju su zapisali njemački pisci bajki Braća Grimm (Wilhelm i Jacob) ... Snjeguljica: Patuljak Srećko figura ... ... Kuća za odmor "Snjeguljica" Čabar, Gorski kotar - Vila Snjeguljica ... ca i sedam patuljaka je njemačka narodna bajka, koju su zapisali njemački pisci bajki Braća Grimm (Wilhelm i Jacob). U bajci se radi o djevojci, Snjeguljici, koja živi u dvorcu s izuzetno lijepom maćehom i njenim dvorjanima. Snjeguljica bajka. Originalna priča koju su napisala Braća Grimm. Snjeguljica međutim rasla...

INFORMACIJA

AUTOR
Ivanjek, Željko
DIMENZIJA
9,6 MB
NAZIV DATOTEKE
Snjeguljica PI.pdf

OPIS

ZAKORAČI U ČAROBAN SVIJET NAJPOZNATIJIH BAJKI! Poznati hrvatski novinar, pisac, scenarist i književni kritičar Željko Ivanjek ukoračio je u predivni svijet bajki i prepričao dvije najpoznatije bajke braće Grimm. Vjerno originalu, s najvažnijim detaljima, stilski dotjerano Ivanjek je maestralno ispripovijedao ove bajke čiji će likovi oživjeti pred dječijim očima, potaknuti im maštu i pokazati im snagu dobrote, nevinosti i vjernosti. U trenucima kad se čini da će zlo nadvladati, da će opaki ljudi uspjeti u svojim opasnim naumima i spletkama, dogodi se obrat i dobro ipak pobijedi.Poznata hrvatska ilustratorica Dubravka Kolanović prikazala je ove bajke svojim prepoznatljivim nježnim stilom, bajkovitom atmosferom i toplinom koja očarava.

Želite li pročitati knjigu?Snjeguljica PI u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Ivanjek, Željko. Čitati Snjeguljica PI Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE