Božić kroz igru i zabavu

Božić kroz igru i zabavu

...Kroz Igru I ZabavuID: EK000239452. Napišite recenziju ... "Šta je umetnost?" - kroz igru i zabavu do prvih znanja - Detinjarije ... . Cijena. 39,90 kn. Udahnite život pričama iz Biblije kroz dječju maštu. Ova šarena slikovnica s brojnim kreativnim i edukativnim aktivnostima upoznat će vaše najmlađe s najpoznatijim pričama Starog i Novog zavjeta, u... Saznaj... DJEČJE KNJIGE /. Slikovnice /. Božić kroz igru i zabavu, Grupa autora. Božić kroz igru i zabavu je odlična knjiga autora Grupa autora. Knjiga pod nakladom Znanje izdana je kao meki uvez u ... Knjiga Božić kroz igru i zabavu Grupa autora | Knjižara Znanje ... . Knjiga pod nakladom Znanje izdana je kao meki uvez uvez. Igru I zabavu zbirka igrokaza I pjesama za kolske I razredne priredbe. Kroz igru, dete će uploviti u čaroban svet mašte i kreativnosti, igrajući se različitih uloga doktora, učiteljice, veterinara i zamišljajući drugačija okruženja, što će uticati na njegovo pravilno sazrevanje i e...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Božić kroz igru i zabavu.pdf

OPIS

U ovoj prekrasnoj božićnoj slikovnici čeka te mnoštvo zabavnih zadataka za crtanje, bojenje i igranje. Uživaj u božićnim blagdanima i zabavi se i uči o Božiću! Idealan božićni dar za svako dijete! U slikovnici su sadržani slijedeći božićni motivi: Djed Božićnjak (saonice, sobovi), božićno drvce, božićni sajam, darovi, zima (snijeg, snjegović), božićne svjetiljčice, anđeli, čizmice iznenađenja, Isusovo ođenje, božićne pjesmice… Uz ovu prekrasnu edukativnu slikovnicu o Božiću, poklanjamo vam veliku gumicu za brisanje u obliku božićnog drvca kao i 4 male gumice u obliku božićnih ukrasa!

Želite li pročitati knjigu?Božić kroz igru i zabavu u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Božić kroz igru i zabavu Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE