Nema slonova u Meksiku

Nema slonova u Meksiku - Pilić, Zoran | Caritasspiritistcenter.org

...onova u Meksiku zbirka je iskričavih dijaloga i briljantno pomaknutih likova koja Zorana Pilića još jednom potvrđuje kao jednog od naših najduhovitijih „Nema slonova u Meksiku" njegov je povratak u svijet priča, s kojim je i započela zanimljiva spisateljska karijera pisca posvećenog ... Nema slonova u Meksiku (ebook) | 9789532667776 | Boeken | bol.com ... ... Nema slonova u Meksiku - Odozgo, s Mjeseca, čovjek ne može vidjeti Meksiko.Točnije, ne može vidjeti tamošnje slonove (sve kad bi ih i bilo), baš kao ni Pilićevi junaci - heroji i antiheroji najčudnijih vrsta i kalibara.Nema slonova u Meksiku zbirka je iskričavih dijaloga i briljantno pomaknutih likova... Zbirka „Nema slonova u Meksiku" zavlači se ispod jezika, poput slatkaste sline. Pilićev ležerno kar ... NEMA SLONOVA U MEKSIKU | Večernji.hr ... .Nema slonova u Meksiku zbirka je iskričavih dijaloga i briljantno pomaknutih likova... Zbirka „Nema slonova u Meksiku" zavlači se ispod jezika, poput slatkaste sline. Pilićev ležerno kar...

INFORMACIJA

AUTOR
Pilić, Zoran
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Nema slonova u Meksiku.pdf

OPIS

Odozgo, s Mjeseca, čovjek ne može vidjeti Meksiko.Točnije, ne može vidjeti tamošnje slonove (sve kad bi ih i bilo), baš kao ni starce koji svoje anđele zapričavaju u napuštenim slavonskim selima, baš kao ni parove koji se čudno vole u zagrebačkim stanovima, baš kao ni tinejdžere koji ratom zapaljene granice preskaču ostavljajući za sobom svjetlucavi trag legendarnih NBA-zvijezda. Srećom, sve ono što s Mjeseca ne može vidjeti čovjek plijen je pripovjedača. Mreža koju pripovjedač Zoran Pilić razapinje preko svijeta hvata i ono veliko i ono sitno što živimo, u njoj će se naći rata i mira, ljubavi i straha, plavokosih slovenskih poetesa i osamljenih čudovišta iz vlaških legendi, a za nas će je s cijelim njezinim bogatim ulovom na površinu izvući Pilićevi junaci – heroji i antiheroji najčudnijih vrsta i kalibara. Nema slonova u Meksiku zbirka je iskričavih dijaloga i briljantno pomaknutih likova koja Zorana Pilića još jednom potvrđuje kao jednog od naših najduhovitijih književnika. Bez ikakve sumnje, ove priče natjerat će nas u smijeh, ali i neprimjetno odvesti na onu drugu, tamnu stranu, koja se ne vidi sa Zemlje i na koju se vrlo rijetko usuđujemo kročiti.

Želite li pročitati knjigu?Nema slonova u Meksiku u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Pilić, Zoran. Čitati Nema slonova u Meksiku Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE