Kako razviti samopouzdanje

Kako razviti samopouzdanje - Lowndes, Leil | Caritasspiritistcenter.org

...ouzdanje - ključ uspjeha u svim nastojanjima, povjerenje daje čovjeku snagu za postizanje cilja ... Kako razviti samopouzdanje? - PROIZVODNJA PRISTANKA ... . Nemoguće je zadovoljiti život zbog nesigurnosti u sebi. Što se događa ako je povjerenje osobe u sebe... Kako razviti samopouzdanje. Samopouzdanje - kombinacija samoefikasnosti i samopoštovanja - bitan je dio čovječanstva.http Dobra vijest je da možete samostalno razviti samopouzdanje! Samopouzdanje - šta je to? Ako želite znati kako razviti samopouzdanje, prvo morate definirati taj osećaj. Imate povjerenje u svoje vlastite sposobnosti, ako ste u stanju da za ... Kako izgraditi svoje kreativno samopouzdanje - YouTube ... . Imate povjerenje u svoje vlastite sposobnosti, ako ste u stanju da za...

INFORMACIJA

AUTOR
Lowndes, Leil
DIMENZIJA
5,5 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako razviti samopouzdanje.pdf

OPIS

85 djelotvornih načina da pobijedite sramežljivost Knjiga Kako razviti samopouzdanje jednostavnim će vas i učinkovitim savjetima riješiti sramežljivosti i omogućiti vam da u vrlo kratkom vremenu prevladate urođenu sramežljivost i ostvarite bolje odnose sa svojim bližnjima, poznanicima i nadređenima. Ova će vam knjiga pomoći da budete uspješni u društvu u gotovo svakoj situaciji i dati vam sva potrebna sredstva i načine da prestanete biti sramežljivi i povučeni te izgradite vlastito samopouzdanje. Ova će vas knjiga poučiti što da radite ako: –osjećate nervozu pri upoznavanju novih osoba –oklijevate podići slušalicu kada zvoni telefon –osjećate nelagodu na društvenim okupljanjima –ostajete „bez teksta“ u prisutnosti svog šefa –se sledite od straha kad morate javno govoriti…Savjeti koje vam Leil Lowndes nudi u knjizi Kako razviti samopouzdanje izvući će vas iz neugodnih situacija i pomoći vam da zasjate u svakoj prilici.

Želite li pročitati knjigu?Kako razviti samopouzdanje u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Lowndes, Leil. Čitati Kako razviti samopouzdanje Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE