Uloga edukacijskog rehabilitatora – stručnog suradnika u inkluzivnoj školi

Uloga edukacijskog rehabilitatora – stručnog suradnika u inkluzivnoj školi - Granić, Majda | Caritasspiritistcenter.org

...ukacijskog rehabilitatora - stručnog suradnika u inkluzivnoj školi ... Naslovi - Integrirani knjižnični sustav ... ... Uloga Edukacijskog Rehabilitatora - Stručnog Suradnika U ... ... ukacijskog rehabilitatora - stručnog suradnika u inkluzivnoj školi. Kudek Mirošević, Jasna; Granić, Majda. Uloga edukacijskog rehabilitatora - stručnog suradnika u inkluzivnoj školi, Zagreb: Alfa d. d., 2014 (prirucnik) CROSBI ID: 1040647 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca. Naslov. priručnik uloga edukacijskog rehabilitatora - stručnog suradnika u inkluzivnoj školi vrijedan je i sustavan prikaz važnih aspekata djelatnosti edukacijskih rehabilitatora zaposlenih na radnom mjestu stručnog suradnika u školama koji znatno olakšava i usustavljuje proces inkluzivnog odgoja i obrazovanja, poglavito kada se radi o inkluziji učenika … Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Uloga eduka...

INFORMACIJA

AUTOR
Granić, Majda
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Uloga edukacijskog rehabilitatora – stručnog suradnika u inkluzivnoj školi.pdf

OPIS

Priručnik je namijenjen prije svega stručnim suradnicima edukacijskim rehabilitatorima. S obzirom na koncepciju ovaj priručnik može dobro poslužiti i drugim stručnim suradnicima, kao što su pedagozi, psiholozi, logopedi, socijalni pedagozi, knjižničari, te učiteljima, nastavnicima i svima koji imaju različita znanja o uključivanju i školovanju učenika s teškoćama. Dodatna je vrijednost ovog priručnika ta što je koristan i roditeljima učenika s teškoćama zbog sustavno prikazanih koraka upisa u školu, i u osnovnu i srednju, te zbog procedure odabira modela školovanja.

Želite li pročitati knjigu?Uloga edukacijskog rehabilitatora – stručnog suradnika u inkluzivnoj školi u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Granić, Majda. Čitati Uloga edukacijskog rehabilitatora – stručnog suradnika u inkluzivnoj školi Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE