Korisne samonikle biljke, opis i upotreba

Korisne samonikle biljke, opis i upotreba - Biličić Irena | Caritasspiritistcenter.org

...e u VBZ online knjižari poznati naslov Korisne samonikle biljke, opis i upotreba autora Biličić Irena ... Arheobotanički nalazi u grobovima ... - unizg.hr ... . Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Godina izdanja: 2014 O knjizi KORISNE SAMONIKLE BILJKE - OPIS I UPOTREBA Svijet samoniklog jestivog bilja doista je velik, zasigurno se radi o tisućama vrsta od malenih biljaka, grmova pa sve do drveća. U ovoj knjizi donosimo pregled najkorisnijih i najčešćih vrsta, kao i onih koje možemo jednostavno raspoznati u prirodi. Svijet samoniklog jestivog bilja doista je velik, zasigurno se radi o tisućama vrsta od malenih bilja ... Korisne samonikle biljke : opis i upotreba / [autorica ... ... . Svijet samoniklog jestivog bilja doista je velik, zasigurno se radi o tisućama vrsta od malenih biljaka, grmova pa sve do drveća. U ovoj knjizi donosimo pregled Korisne samoni...

INFORMACIJA

AUTOR
Biličić Irena
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Korisne samonikle biljke, opis i upotreba.pdf

OPIS

Svijet samoniklog jestivog bilja doista je velik, zasigurno se radi o tisućama vrsta od malenih biljaka, grmova pa sve do drveća. U ovoj knjizi donosimo pregled najkorisnijih i najčešćih vrsta, kao i onih koje možemo jednostavno raspoznati u prirodi.Samoniklo bilje najviše raste na mjestima gdje čovjek nije narušio prirodnu ravnotežu – ondje gdje mu zaista odgovara, što znači da prima dovoljno hranjiva, zbog čega je uglavnom zdravo i otporno na bolesti i štetnike. Naravno, takve su biljke i nutritivno vrijedne i bogata sastava što blagotvorno utječe na naše zdravlje.Nadamo se da će vam ova knjiga biti od pomoći u otkrivanju još jednog dijela svijeta prirode kojem i sami pripadamo, a nalazi se tu, pored nas.

Želite li pročitati knjigu?Korisne samonikle biljke, opis i upotreba u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Biličić Irena. Čitati Korisne samonikle biljke, opis i upotreba Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE