Potjehovi hologrami

Potjehovi hologrami - Zalar, Diana | Caritasspiritistcenter.org

...te u VBZ online knjižari poznati naslov Potjehovi hologrami autora Zalar, Diana ... Zebrakom - Diana Zalar ... . Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Knjigu "Potjehovi hologrami" Dijane Zalar u izdanju Alfe možete online naručiti putem Knjižare Ljevak . [email protected] +385 (0)1 4883 544. Besplatna dostava za narudžbe iznad 250 kn; Djelo obuhvaća kritičke eseje i studije iz suvremene i starije dječje književnosti, domaće i inozemne. Kroz književnoteorijska i interpretacijska razmatranja u prvome su poglavlju, ... Kolaž slojevitih tekstova ... . Kroz književnoteorijska i interpretacijska razmatranja u prvome su poglavlju, naslovljenome O romanima, bajkama i pričama obrađena djela Ivane Brlić-Mažuranić, Snježane Grk...

INFORMACIJA

AUTOR
Zalar, Diana
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Potjehovi hologrami.pdf

OPIS

Knjiga sadrži književnoteorijske i pedagoške tekstove o romanima, pričama i poeziji za djecu hrvatskih autora. Autorica uspoređuje hrvatske i strane pisce za djecu te nudi analizu slikovnica hrvatskih autora i ilustratora. U knjizi je također riječ o dramskim tekstovima, prijevodima sa stranih jezika, kao i metodičkim studijama i ogledima.

Želite li pročitati knjigu?Potjehovi hologrami u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Zalar, Diana. Čitati Potjehovi hologrami Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE