Pobunjena

Pobunjena - Roth, Veronica | Caritasspiritistcenter.org

...obunjena osvojio je sljedeće nagrade Goodreads Choicea za 2012 ... Komplet knjiga Veronice Ruth: Različita i ... - Ljevak ... . godinu: Najbolja fantazija za starije tinejdžere, Nagrada za najbolje djelo znanstvene fantastike i Nagrada za najboljeg autora za 2012. godinu. Taj je roman nominiran za Nagradu knjige po izboru djece, u kategoriji Tinejdžerska knjiga godine i Autor godine. Pobunjena je odlična knjiga autora Veronica Roth. Knjiga pod nakladom Naklada Ljevak izdana je kao meki uvez uvez. Pročitajte više. Roman Pobunjena osvojio je sljedeće nagra ... Trilogija Različita: Pobunjena - CineStar Cinemas ... . Pročitajte više. Roman Pobunjena osvojio je sljedeće nagrade Goodreads Choicea za 2012. godinu: Najbolja fantazija za starije tinejdžere, Nagrada za najbolje djelo znanstvene fantastike i Nagrada za najboljeg autora za 2012. godinu. Taj je roman nominiran za Nagradu knjige po izboru djece, u kategoriji Tinejdžerska knjiga godine i Autor godine. Različita: ...

INFORMACIJA

AUTOR
Roth, Veronica
DIMENZIJA
7,6 MB
NAZIV DATOTEKE
Pobunjena.pdf

OPIS

JEDAN IZBOR IZBOR POSTAJE ŽRTVA ŽRTVA POSTAJE GUBITAK GUBITAK POSTAJE BREME BREME POSTAJE BITKA JEDAN IZBOR MOŽE TE UNIŠTITI……No svaki izbor ima svoje posljedice, a dok nemir provaljuje iz svih frakcija oko nje, Tris Prior mora nastaviti u pokušaju spašavanja onih koje voli – i same sebe – boreći se usput s mnogim pitanjima koja je proganjaju, svojom tugom i nastojanjem da oprosti, svojim identitetom i odanošću, politikom i ljubavlju. Boreći se za opstanak u razrušenom svijetu… istina je njezina jedina nada.Tris je preživjela brutalan napad na svoj bivši dom i obitelj. No, platila je užasnu cijenu. Razapeta tugom i osjećajem krivice, postaje još neustrašivija dok se bori da prihvati svoju novu budućnost. Pa ipak, ako Tris želi razotkriti istinu o svojem svijetu, mora biti snažnija no ikada… jer ispred nje leže još šokantnije mogućnosti izbora o kojima će morati donijeti odluku, i mnoge žrtve…Roth zna pisati – ljubavna priča, zamršen zaplet i poseban ugođaj iznjedrili su nezaboravan roman.Publishers WeeklyRoman Pobunjena osvojio je sljedeće nagrade Goodreads Choicea za 2012. godinu: Najbolja fantazija za starije tinejdžere, Nagrada za najbolje djelo znanstvene fantastike i Nagrada za najboljeg autora za 2012. godinu. Taj je roman nominiran za Nagradu knjige po izboru djece, u kategoriji Tinejdžerska knjiga godine i Autor godine. Veronica Roth, spisateljica koja ima 25 godina i koja je studirala kreativno pisanje na Northwestern University, dok je imala samo 22 godine nastupila je vrlo uspješno s ovim romanom koji je postao jedan od najvećih bestselera u 2011. godini.

Želite li pročitati knjigu?Pobunjena u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Roth, Veronica. Čitati Pobunjena Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE