Angry Birds – Zbirka naljepnica

Angry Birds – Zbirka naljepnica - Barić, Vera (ur.) | Caritasspiritistcenter.org

...irds 2 - Zbirka naljepnica - Gotovo da nema djeteta koje se neće radovati ovim knjižicama ... Angry Birds and Tyrkisk Peber Volcano - YouTube ... ... Games | Angry Birds ... irds 2 - Zbirka naljepnica - Gotovo da nema djeteta koje se neće radovati ovim knjižicama. Jer, Angry Birdse su već djeca upoznala u kompjutorskim igricama. Sada se u nas PRVI PUT pojavljuju ukoričeni u atraktivnoj ZBIRCI NALJEPNI...

INFORMACIJA

AUTOR
Barić, Vera (ur.)
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Angry Birds – Zbirka naljepnica.pdf

OPIS

Gotovo da nema djeteta koje se neće radovati ovim knjižicama. Jer, Angry Birdse su već djeca upoznala u kompjutorskim igricama. Sada se u nas PRVI PUT pojavljuju ukoričeni u atraktivnoj ZBIRCI NALJEPNICA i MEGAIGRAMA. Djeca će se družiti sa svojim omiljenim bijesnim pticama i zločestim prasčićima na svinjskom otoku Piggy Islandu. Riječ je o neprestanoj borbi između ptica i prasčića koji neobično vole ptičja jaja. Uz pomoć vise od 1000 naljepnica dijete može osmisliti vlastite priče i prizore, a u Megaigrama naći će veliki broj križaljki, slagalica, zagonetki, pitalica, sve na temu Angry Birdsa i Bad Piggiesa. Megaigre su namijenjene nesto starijoj djeci.

Želite li pročitati knjigu?Angry Birds – Zbirka naljepnica u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Barić, Vera (ur.). Čitati Angry Birds – Zbirka naljepnica Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE