Mali misal Po Kristu i s Kristom

Mali misal Po Kristu i s Kristom

...isal po Kristu i sa Kristom. Cijena. 30 kn ~ 5 € ... Mise s djecom - Vjera i djela ... . Opis oglasa. Mali misal po Kristu i sa Kristom džepni format. II►MALI MISAL - PO KRISTU I S KRISTOM tvrdi uvez tiskana - 1983 god 134 stranice 13,5 x 9 cm. Mali misal - po kristu I s kristom. Nema na skladištu. Moj mali molitvenik. Nedjeljni i blagdanski misal za narod. Start by marking "MALI MISAL - Po Kristu i s Kristom" as Want to Read Nakon vašeg poništenja zadnje ponude, aukcije.hr imaju pravo obrisati i sve ponude koje su ... Mali misal po Kristu i s Kristom - 30 kn ... .hr imaju pravo obrisati i sve ponude koje su...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Mali misal Po Kristu i s Kristom.pdf

OPIS

Draga djeco, roditelji, katehete i katehistice! Tiskamo po prvi put za vas ovu knjižicu. Ona nije ni katekizam ni običan molitvenik. Ona je samo kratko, malo pomagalo da lakše naučite i upamtite ono najvažnije iz života po vjeri uz pomoć roditelja i svojih vjeroučitelja. Uzimajte je češće u ruke – postat će vam draga. To joj žele i njezini Izdavači.

Želite li pročitati knjigu?Mali misal Po Kristu i s Kristom u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Mali misal Po Kristu i s Kristom Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE