Kabinet čuda

Kabinet čuda - Krznaric, Roman | Caritasspiritistcenter.org

... čuda prepun je praktičnih ideja koje nam mogu pomoći u donošenju svakodnevnih odluka ... Knjiga Kabinet čuda Roman Krznarić | Knjižara Znanje ... . Jer, možda su najbolji načini življenja već izmišljeni i samo čekaju da prekoračimo stoljeća i posegnemo za njima. Kabineti čuda povijesno su gledano preteče muzeja, ali nisu znanstveno sistematizirani, oni su raznorodni, emotivno ustrojeni, podložni subjektivnoj interpretaciji. Kabinet čuda prepun je praktičnih ideja koje nam mogu pomoći u donošenju svakodnevnih odluka. Jer, možda su najbolji načini življenja već izmišljeni i samo čekaju da prekorač ... Kabinet čuda - Stilus knjiga ... . Jer, možda su najbolji načini življenja već izmišljeni i samo čekaju da prekoračimo stoljeća i posegnemo za njima. Roman Krznaric jedan je od vodećih britanskih filozofa na p...

INFORMACIJA

AUTOR
Krznaric, Roman
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Kabinet čuda.pdf

OPIS

Kako nas povijest uči dobrom življenju Roman Krznaric donosi nam korisne spoznaje o tome kako se u potrazi za kvalitetnim životom ponekad trebamo osvrnuti i na mudrost povijesti. Razmatra univerzalne teme koje su oduvijek zaokupljale čovjeka te iskustva iz prošlosti uspoređuje s našim suvremenim iskustvima. Bilo da se pitamo o ljubavi i podizanju djece, o uživanju u svom poslu, o materijalizmu i empatiji, o zdravlju i starenju ili pak smrti – povijest je dragocjen izvor. Kabinet čuda prepun je praktičnih ideja koje nam mogu pomoći u donošenju svakodnevnih odluka. Jer, možda su najbolji načini življenja već izmišljeni i samo čekaju da prekoračimo stoljeća i posegnemo za njima. Roman Krznaric jedan je od vodećih britanskih filozofa na području stilova življenja, kulturalni mislilac, osnivač i član The School of Life u Londonu. Savjetnik je Ujedinjenih naroda za primjenu empatije i razgovora s ciljem uspostavljanja društvene promjene. Na Sveučilištu Cambridge i Gradskom sveučilištu u Londonu poučavao je sociologiju i politiku te je sudjelovao u zaštiti ljudskih prava u Srednjoj Americi. Redovito drži predavanja o umijeću življenja. Ima blog posvećen empatiji. Autor je više djela prevedenih na brojne jezike.

Želite li pročitati knjigu?Kabinet čuda u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Krznaric, Roman. Čitati Kabinet čuda Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE