Kuća strave s naljepnicama

Kuća strave s naljepnicama - Rogers, Kristeen | Caritasspiritistcenter.org

...ite u VBZ online knjižari poznati naslov Kuća strave s naljepnicama autora Rogers, Kristeen ... Nizozemska kuća - Menart ... . Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Cijena poziva obračunava se sukladno cjeniku: Fiksna mreža: 0,12kn/min Mobilna mreža: 1,23kn/min Pretraži udžbenike. Pretraži. Pretraga po predmetu Pretraga po školama Digitalni udžbenici Strani jezici Akcije i popusti Novo! Kuća strave - s naljepnicama. Dobro došli u tajanstven dvorac, pravu kuću strave. Zakoračite u najstrašniji i najčud ... Fritzlova "kuća strave" će biti sravnjena sa zemljom ... ... . Dobro došli u tajanstven dvorac, pravu kuću strave. Zakoračite u najstrašniji i najčudniji obilazak neobičnog imanja. Očekuje vas više od 300 sablasnih naljepnica kojima možete upotpuniti strašne prizore… ako ste dovoljno hrabri za to! Slikovnica s naljepnicama. Slikovnica s naljepnicama. Search and overview. Search and ove...

INFORMACIJA

AUTOR
Rogers, Kristeen
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Kuća strave s naljepnicama.pdf

OPIS

Dobro došli u tajanstven dvorac, pravu kuću strave. Zakoračite u najstrašniji i najčudniji obilazak neobičnog imanja. Očekuje vas više od 300 sablasnih naljepnica kojima možete upotpuniti strašne prizore… ako ste dovoljno hrabri za to! Od ruba Šume zla stara, krivudava staza vodi do Ukletog brdašca gdje se nalazi imanje kuće gospodina Zlobića, koji je umro prije mnogo godine od vlastite zlobe i pokvarenosti. Jezivi hodnici njegove kuće postali su dom za duhove, utvare i luckasta stvorenja. Otkrijte što se krčka u trolovoj kuhinji, kakva iznenađenja pripremaju grof Krvopijić i gospođa Bljakić, kako izgleda kad se na balu čudovišta rasplešu utvare, vampiri i čudovišta, a oni posebno radoznali neka zavire na tavan i podrum. Koliko god sve ovo djelovalo prestrašno, strašno, riječ je o najzabavnijim i najtoplijim šaljivim ilustracijama i prizorima uz koje će se vaš mališan neopisivo zabaviti razgledavajući, odabirući i smišljajući koju naljepnicu kamo smjestiti.

Želite li pročitati knjigu?Kuća strave s naljepnicama u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Rogers, Kristeen. Čitati Kuća strave s naljepnicama Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE