Vile za laku noć

Vile za laku noć - Kuenzler, Lou | Caritasspiritistcenter.org

... laku noć. Nadahnjujuće priče koje će vaše dijete očarati, utješiti i prosvijetliti ... Stihovi I Poruke Za Laku Noc скачать с mp4 mp3 flv ... ... Vile za laku noć - Lou Kuenzler, Karen Wallace... | KorisnaKnjiga.com ... laku noć. Nadahnjujuće priče koje će vaše dijete očarati, utješiti i prosvijetliti. Istodobno, energija vila i njihove lepršave pustolovine djecu će uvesti u tehnike meditacije i vizualizacije, potaknut će razvoj njihove mašte, suosjećanja i razumijevanja te ih posve opustiti i pripremiti za miran san. Muzika, pesma, Ljubavna pesma, laku noc ljubavi, ko te voli najvise...

INFORMACIJA

AUTOR
Kuenzler, Lou
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Vile za laku noć.pdf

OPIS

Nadahnjujuće priče koje će vaše dijete očarati, utješiti i prosvijetliti Očaravajuće, zaigrane i često mudre vile u ovoj dražesnoj ipoticajnoj zbirci pomoći će vašem djetetu da se uskladi s ritmovima i snagomprirode. Istodobno, energija vila i njihove lepršave pustolovine djecu ćeuvesti u tehnike meditacije i vizualizacije, potaknut će razvoj njihove mašte,suosjećanja i razumijevanja te ih posve otpustiti i pripremiti za miran san. Zbirka uključuje dvadeset izvrsno ilustriranih priča kojeobrađuju cijelu paletu očaravajućih tema – od snovite ljepote divljih bića dozadivljujuće hrabrosti ili snage vjere. Od dušica mora i vila magle do duhova drveća i pustinjskihdžinova, ovdje djeluju moći koje će pomoći djetetu da cijeni i poštuje svijetprirode te će obogatiti njegovo iskustvo.

Želite li pročitati knjigu?Vile za laku noć u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Kuenzler, Lou. Čitati Vile za laku noć Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE