Trči! Ne čekaj me…

Trči! Ne čekaj me… - Meandžija Bojana | Caritasspiritistcenter.org

...Ne čekaj me... book. Read 2 reviews from the world's largest community for readers ... NJEGOVO TELO NIKAD NIJE PRONAĐENO: Slučaj Mateja Periša... ... . Bojana Meandžija napisala je svoj autobiografski roman pod nasl... We'd love your help. Let us know what's wrong with this preview of Trči! Ne čekaj me... by Bojana Meandžija. Trči! Ne čekaj me… Dječji roman koji govori o bilo kojem ratu na svijetu, o izgubljenim godinama, o neproživljenoj mladosti, o obitelji, ljubavi, žrtvama. Trči! Ne čekaj me… je romansirana priča djetinjstvu u atomskom skloništu sv ... Trči! Ne čekaj me... / Bojana Meandžija ; ilustrirao Matija Pisačić. ... . Trči! Ne čekaj me… je romansirana priča djetinjstvu u atomskom skloništu svoje zgrade je realan i dokumentaristički prikaz odrastanja u ratno... Autorica je predstavila autobiografski roman Trči, ne čekaj me. Roman opisu...

INFORMACIJA

AUTOR
Meandžija Bojana
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Trči! Ne čekaj me….pdf

OPIS

Ovo je priča o odrastanju mlade osobe u uvjetima u kojima je svaki trenutak života posebno dragocjen, no okružena brigom i ljubavlju svojih roditelja i cijele obitelji djevojčica dolazi do spoznaje da na ovom, često okrutnom svijetu, uvijek ima ljudi koji znaju pružiti ruku kad je to najpotrebnije.

Želite li pročitati knjigu?Trči! Ne čekaj me… u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Meandžija Bojana. Čitati Trči! Ne čekaj me… Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE