Uspon novca

Uspon novca - Ferguson, Niall | Caritasspiritistcenter.org

... koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta ... Niall Ferguson, Uspon novca. Financijska povijest... | Semantic Scholar ... ... U nagradnoj igri Pametne kune osvojite knjigu "Uspon novca..." | 24sata ... koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja, zaštitom... MLA 8th Edition. Kordić, Gordana. "Prikaz knjige: Uspon novca - financijska povijest svijeta." Economic research - Ekonomska istraživanja, vol. 23, br. Što je možda i najvažnije, knjiga 'Uspon novca' nedvosmisleno pokazuje da će nova financijska revolucija unu...

INFORMACIJA

AUTOR
Ferguson, Niall
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Uspon novca.pdf

OPIS

Vrsni povjesničar Niall Ferguson slijedi trag novca i donosi nam priču u pozadini razvoja novca i financijskih sustava, od samog nastanka u drevnoj Mezopotamiji, do najnovijih poremećaja i kriza na, kako ga on naziva, Planetu novca. Pokazuje da je novac zapravo temelj čovjekova napretka. Štoviše, otkriva i financijsku povijest kao ključnu sporednu priču cjelokupne povijesti. Kroz Fergusonov stručni objektiv, velike povijesne događaje, osobe i pojave ugledat ćemo u novom i jasnijem svjetlu. Ferguson objašnjava nastanak ključnih financijskih institucija i pojmova. Što je novac? Čime se bave banke? Koja je razlika između dionice i obveznice? Za što uplatiti osiguranje, a zašto kupiti nekretninu? Što točno rade zatvoreni investicijski fondovi?… U knjizi Uspon novca autor propituje i ishodišta aktualne krize izazvane prekomjernim odobravanjem drugorazrednih hipotekarnih kredita. U svakom slučaju, bilo da jedva spajate kraj s krajem ili ste financijski sređeni, ovo je idealan trenutak da shvatite pojavu i uspon novca.

Želite li pročitati knjigu?Uspon novca u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Ferguson, Niall. Čitati Uspon novca Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE