Prohujalo s vihorom – druga knjiga

Prohujalo s vihorom – druga knjiga - Mitchell, Margaret | Caritasspiritistcenter.org

...jivo, epski, elegično, Prohujalo sa vihorom samo po sebi sadrži „sporu draž" Juga, ali nijedna njegova stranica nije suvišna ... PROHUJALO S VIHOROM - Margaret Mičel | Knjižara Roman ... . Od prvog objavljivanja 1936. ovaj roman postao je klasik za sva vremena. "Prohujalo s vihorom" je postao svetski klasik, koji ne može da ospori čak ni kultura otkazivanja koja uporno pokušava da ga baci u zaborav. Povodom 85 godina od knjige "Prohujalo sa vihorom", evo i nekih zanimljivosti. 1. Margaret Mičel je napisala knjigu iz dosade. Margaret Mičel imala je samo 25... Prohujalo s vihorom - Druga knjiga book. Re ... Napisana iz dosade: 8 detalja o knjizi "Prohujalo s vihorom" | Direktno ... . 1. Margaret Mičel je napisala knjigu iz dosade. Margaret Mičel imala je samo 25... Prohujalo s vihorom - Druga knjiga book. Read 26 reviews from the world's largest community for readers. Atlanta je zahvaćena ratnim požarom i Scarlett u... We'd love your help. Let us know what's wrong with t...

INFORMACIJA

AUTOR
Mitchell, Margaret
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Prohujalo s vihorom – druga knjiga.pdf

OPIS

Atlanta je zahvaćena ratnim požarom i Scarlett uz pomoć Rhetta Butlera uspijeva pobjeći na Taru. Tamo više ništa nije kao prije i Scarlett preuzima ulogu glave obitelji. Obijesna i ljupka djevojka postaje odlučna žena koja se s nevjerojatnom snagom brine o Tari i njezinim stanovnicima, a kada je njezina voljena zemlja u opasnosti, Scarlett je spremna na sve… Epski roman o ljubavi i ratu osvojio je Pulitzerovu nagradu i bio nadahnuće za jedan od najviše slavljenih filmova svih vremena.

Želite li pročitati knjigu?Prohujalo s vihorom – druga knjiga u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Mitchell, Margaret. Čitati Prohujalo s vihorom – druga knjiga Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE