Maštuljci – Policajac

Maštuljci – Policajac

...tu MAŠTULJCI - POLICAJAC svaki će mališan pronaći sve što mu treba da postane pravi predstavnik zakona i reda: knjižica na 32 stranice za bojenje i igru sadrži mnoštvo podataka o policajcima, trikove za maskiranje i šminkanje, zabavna uradi-sam rješenja i maštovite ideje za proslavu Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Maštuljci - Policajac autora ... Božićni katalog | listanje knjige 1-44 | PubHTML5 ... ... Maštuljci - Policajac - Grupa autora | Knjiga.ba knjižara ... tu MAŠTULJCI - POLICAJAC svaki će mališan pronaći sve što mu treba da postane pravi predstavnik zakona i reda: knjižica na 32 stranice za bojenje i igru sadrži mnoštvo podataka o policajcima, trikove za maskiranje i šminkanje, zabavna uradi-sam rješenja i maštovite ideje za proslavu Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Maštuljci - Policajac autora . Pronađite najbolje ...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Maštuljci – Policajac.pdf

OPIS

Sve što ti treba da budeš pravi policajac! Knjižica na 32 stranice za bojenje i igru:– Mnoštvo podataka o policajcima– Trikovi za maskiranje i šminkanje– Zabavna uradi-sam rješenja – Maštovite ideje za proslavu! – Prava policijska kapa i lisičine kojima ćeš svezati uhićenike. Sve složeno u lijepoj kutiji koji ti može poslužiti za odlaganje raznih stvari ali i za čuvanje tajni. Na poklopac stavi naljepnicu sa svojim imenom. Pusti mašti na volju! Uživaj u satima maštovite zabave!

Želite li pročitati knjigu?Maštuljci – Policajac u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Maštuljci – Policajac Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE