Lovci na zlato

Lovci na zlato - Curwood, James Oliver | Caritasspiritistcenter.org

...Lovci na zaklade: Restavratorji. Dokumentarni ... Australijski lovci na zlato - Naslovi.net ... . Klasik TV. Discovery Channel. 23:00. Lovci na zaklade: Restavratorji. Dokumentarni. Animal Planet. zaljeva Lovci na zlato nastavljaju gdje su stali Lovci na vukove, prateći mladog Wabigoona, sina bijelog činovnika i indijanske princeze, njegovog bijelog prijatelja Roda i starog indijanskog mudraca... Nalazači zakopanog blaga strepe od najezde pohlepnih lovaca na zlato. O paru koji je na svom imanju u Kaliforniji ... Viasat Explore - Australski lovci na zlato ... . O paru koji je na svom imanju u Kaliforniji našao 1.427...

INFORMACIJA

AUTOR
Curwood, James Oliver
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Lovci na zlato.pdf

OPIS

Lovci na zlato nastavljaju gdje su stali Lovci na vukove, prateći mladog Wabigoona, sina bijelog činovnika i indijanske princeze, njegovog bijelog prijatelja Roda i starog indijanskog mudraca Mukokija u novim pustolovinama u divljim prostranstvima kanadskog sjevera, gdje ljudska noga jedva da je ikad kročila. Netom nakon što su se vratili iz jedne pustolovine odmah hrle u drugu, pri čemu će se opet naći oči u oči sa svojim starim neprijateljima, indijanskim odmetnicima, a nakon toga napokon poći tragom tajanstvene karte koja bi ih trebala odvesti do toliko priželjkivanog zlata. Priča koja se krije iza stare karte, međutim, mnogo je složenija no što bi itko pomislio, a trojac će na kraju svoje uzbudljive potrage pronaći mnogo više od zlata i pokazati nam kako su prijateljstvo i čovječnost daleko vrjedniji od bilo kakvog materijalnog blaga. Važna uloga u romanu pripada starosjediocima Indijancima, čije poruke o obzirnom suživotu s prirodom te prijateljskim i miroljubivim odnosima s bijelim susjedima nisu nimalo izgubile na aktualnosti unatoč tome što je djelo napisano prije više od stotinu godina. Iz Wabigoonovih i Mukokijevih usta naučit ćemo mnogo o običajima, vjerovanjima i povijesti kanadskih indijanaca i čuti nekoliko prekrasnih legendi i anegdota iz života o divljini, nesumnjivo temeljenih na autorovom vlastitom iskustvu, a Rod će nas unatoč svojoj mladosti katkad iznenaditi svojom mudrošću i tolerancijom na koju bismo se svi mogli ugledati.

Želite li pročitati knjigu?Lovci na zlato u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Curwood, James Oliver. Čitati Lovci na zlato Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE