Oboji i nalijepi – Avioni i brodovi

Oboji i nalijepi – Avioni i brodovi - Kozina,Filip | Caritasspiritistcenter.org

...i nalijepi - Avioni i brodovi. Izvrsna zabava i učenje zajamčeni su uz ovu interaktivnu bojanku s naljepnicama ... Rusija, Velika Britanija i Krim: Ruski vojni brodovi i avioni... - Naslovi.net ... . Bojenje je korisna aktivnost za djecu jer se na taj način koncentriraju na oblike i boje i vježbaju grafomotoričke sposobnosti. Oboji i nalijepi - avioni i brodovi. Broj stranica: 10. Jezik: Hrvatski. Kliklak Web Shop - OBOJI I ZALEPI - AVIONI I BRODOVI ( 7381 ) - dečije knjige. Naziv i šifra artikla: OBOJI I ZALEPI - AVIONI I BRODOVI ( 7381 ) Jedinična mera: 1 komad Tačan podatak o uvozniku i zemlji porekla je naveden na deklaraciji na proizvodu. File name: - File size: - Title: - Author: - Su ... OBOJI I ZALEPI - AVIONI I BRODOVI ( 7381 ) - Prodaja Dečije knjige... ... . File name: - File size: - Title: - Author: - Su...

INFORMACIJA

AUTOR
Kozina,Filip
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Oboji i nalijepi – Avioni i brodovi.pdf

OPIS

Izvrsna zabava i učenje zajamčeni su uz ovu interaktivnu bojanku s naljepnicama. Bojenje je korisna aktivnost za djecu jer se na taj način koncentriraju na oblike i boje i vježbaju grafomotoričke sposobnosti.

Želite li pročitati knjigu?Oboji i nalijepi – Avioni i brodovi u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Kozina,Filip. Čitati Oboji i nalijepi – Avioni i brodovi Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE