Limun

Limun - Stanway, Penny | Caritasspiritistcenter.org

... jedna od najkorisnijih namirnica na našem planetu ... 2022 Conference — LIMUN Foundation ... . Limun štiti od tolikog broja bolesti, da ga s pravom možemo nazvati superhranom. Limun je pun nutrijenata - sadrži bioflavonoide, pektin, folnu kiselinu, vitamini C, A, B1, B6, kalij, kalcij, magnezij, fosfor, mangan. Povoljno djeluje na rad jetre, crijeva, želuca, imunog ... Varijacije. Limun se širom svijeta uzgaja u nebrojenim varijacijama koje, navodno, više niti botaničari ne registriraju. Razlike između novih varijacija su samo u vanjsk ... Limun za lice je čarobnjak za fleke, bore pa i bubuljice ... ... . Razlike između novih varijacija su samo u vanjskom izgledu, dok njihove prehrambena svojstva i gospodarski značaj ostaju nepromijenjeni. Naime, limun se vrlo rijetko koristi kao svježe voće, tako da manje promjene okusa nisu previše važne. Limun je lijepa i vrlo dekorativna zimzelena biljka koja naraste od 3 - 6 m visine, sa sjajnim listovima, bijelim cvjetovima jakog mirisa i osvježavajućim plodovima.U odgovarajućem podneblju limunovo drvo cvate i do 3 puta godišnje, od svibnja do rujna, a...

INFORMACIJA

AUTOR
Stanway, Penny
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Limun.pdf

OPIS

Praktični savjeti za zdravlje, dom i ljepotu Limun je stoljećima cijenjen kao pomagač zdravlja i ljepote. Pomaže kod raznih tjelesnih i emocionalnih tegoba – akni, artritisa, celulita, depresije, infekcija, bronhitisa, probavnih tegoba, nesanice, slabog imuniteta, osteoporoze, raznih ozljeda, prhuti, visokog krvnog tlaka, i mnogih drugih. Pripomaže ljepoti kože i kose, osvježava naš životni i radni prostor te pomaže da nam dom zablista čistoćom i svježinom. U svom priručniku dr. Stanway donosi brojne savjete za učinkovito korištenje limuna. Navodi i suvremena istraživanja koja znanstveno potkrepljuju dobar glas koji limun uživa.Saznajte zašto je ovo doista čudotvorna namirnica te kako je koristiti.

Želite li pročitati knjigu?Limun u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Stanway, Penny. Čitati Limun Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE