100 slavnih izreka… i pokoja šaljiva

100 slavnih izreka… i pokoja šaljiva - Bučević, Petar | Caritasspiritistcenter.org

...avnika i vojskovođa, cijela galerija poznatih osoba, slikara, kipara, pisaca i filozofa pomaže nam da produbimo znanje iz pov ... Petar Bučević / Ninoslav Kunc - 100 slavnih izreka - Domaće Knjige ... . I POKOJA ŠALJIVA. 169,00 kn. Dostupnost je promjenjiva. Ovo drugo, prošireno izdanje dopunjeno je sa 16 novih izreka i njihovih autora, od Leonide i Marka Pola, preko Isaaca Newtona i Lava Tolstoja, do Nikole Tesle, A.G.Matoša i Martina Luthera Kinga. Otkrijte što su o tome rekli Krist ili Budha. Što se to promijenilo od antike do Voltairea i Marxa, Kennedyja i Lennona? Kako b ... Bučević/Kunc 100 slavnih izreka...i pokoja šaljiva ... . Što se to promijenilo od antike do Voltairea i Marxa, Kennedyja i Lennona? Kako b...

INFORMACIJA

AUTOR
Bučević, Petar
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
100 slavnih izreka… i pokoja šaljiva.pdf

OPIS

Slavne izreke dio su opće kulture. S njima se susrećemo svakodnevno, a da zapravo nismo ni svjesni njihova pravog značenja, niti izvornog konteksta u kojem su nastale. Niz državnika i vojskovođa, cijela galerija poznatih osoba, slikara, kipara, pisaca i filozofa pomaže nam da produbimo znanje iz povijesti, ali i književnosti, likovnih umjetnosti, glazbe, filozofije i mnogih drugih područja. U nekima od njih afirmiraju se najpozitivnije odgojne vrijednosti: istina, poštenje, ljepota, nenasilje, tolerancija i prijateljstvo. U kratkim anegdotalnim skicama, s diskretnim didaktičkim naznakama, u ovoj se knjizi nudi niz opravdano slavnih izreka. One su isprepletene nužnim pojašnjenjima, te povijesnim, geografskim i političkim kontekstom u kojem su nastale. Ovo drugo, prošireno izdanje dopunjeno je sa 16 novih izreka i njihovih autora, od Leonide i Marka Pola, preko Isaaca Newtona i Lava Tolstoja, do Nikole Tesle, A.G.Matoša i Martina Luthera Kinga.

Želite li pročitati knjigu?100 slavnih izreka… i pokoja šaljiva u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Bučević, Petar. Čitati 100 slavnih izreka… i pokoja šaljiva Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE