Kako pomoći djetetu da… (p)ostane samostalno i odgovorno

Kako pomoći djetetu da… (p)ostane samostalno i odgovorno - Slunjski, Edita | Caritasspiritistcenter.org

...gija ima za cilj pomoći djetetu da sraste u samostalnu, etičnu, moralnu i kritičnu osobu Za razliku od tradicionalnog poučavanja, danas se pedagogija usmjerila na poticanje aktivnog sudjelovanja, rješavanja problema samostalno ili u grupi, kritičkom razmišljanju, etičnosti i moralu ... Joanikije: Vidimo jednu pometnju u narodu i mnogo vulgarnosti u politici... ... . Želim da budem ovde dok ne nađemo Mateja, kod sebe imam Matejeve stvari koje mogu pomoći psima u policijskoj Kako je moguće da mobilni reaguje ako se nalazi u reci? Ako je Matej potonuo u reku, a mobilni mu Srpska policija vrlo profesionalno i odgovorno obavlja svoj posao, ljudi istražuju... Kako funkcioniraju nuklearne bojeve glave? - Svaka je nuklearna bojeva glava kontejne ... KAKO ODABRATI STOMATOLOGA ZA SVOJE DIJETE... | mojkvart.hr ... ... Kako funkcioniraju nuklearne bojeve glave? - Svaka je nuklearna bojeva glava kontejne...

INFORMACIJA

AUTOR
Slunjski, Edita
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako pomoći djetetu da… (p)ostane samostalno i odgovorno.pdf

OPIS

Biblioteka “Kako djetetu pomoći da….. sastoji se od devet stručno-popularnih priručnika, u kojima se obrađuju teme koje bi mogle biti zanimljive svima koji se privatno ili profesionalno bave odgojem i obrazovanjem djece predškolske i školske dobi. Smisao ovog materijala, koji ima uporište u stručnoj i znanstvenoj literaturi iz ovog područja te autoričinom roditeljskom, odgajateljskom i nastavničkom iskustvu, nije ponuditi gotove savjete niti općeprimjenjive recepte za odgoj i obrazovanje djece. Naprotiv, njegov je smisao čitatelje potaknuti na promišljanje o pitanjima odgoja i obrazovanja iz nekog novog kuta te na (samo)procjenu vlastite uloge u tom procesu. U funkciji toga, neki problemi opisani su pojednostavljeno, a situacije prikazane karikirano, bilo riječima ili crtežom. Za bolji uvid, pogledajte gornje poveznice na sadržaj i pregled prvih stranica priručnika. Na kraju je priručnika autorica ponudila i praktične radionice za roditelje, te radionice za odgajatelje i učitelje.

Želite li pročitati knjigu?Kako pomoći djetetu da… (p)ostane samostalno i odgovorno u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Slunjski, Edita. Čitati Kako pomoći djetetu da… (p)ostane samostalno i odgovorno Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE