Kako djetetu pomoći da..(p)ostane kreativno

Kako djetetu pomoći da..(p)ostane kreativno - Slunjski, Edita | Caritasspiritistcenter.org

...eka "Kako djetetu pomoći da..... sastoji se od devet stručno-popularnih priručnika, u kojima se obrađuju teme koje bi mogle biti zanimljive svima koji se privatno ili profesionalno bave odgojem i obrazovanjem djece predškolske i školske dobi ... KAKO JE MOGUĆE TO? Otac nestalog Mateja Periša i dalje ne zna... ... . Smisao ovog materijala, koji ima uporište u stručnoj i... Kako djetetu pomoći da ... bude kreativno i da se izražava jezikom umjetnosti : priručnik za roditelje, odgajatelje i učitelje / 1. izd. ... 70,00 kn 63,00 kn ... kako djetetu pomoĆi da (9) - (p)ostane tolerantno (razumije i prihvaĆa razliČitosti) edita slunjski. Kako djetetu pomoći da (p)ostane kreativno i da se izražava jezikom umjetnosti: priručnik za roditelje, odg ... NOVAČE DOBIO SI IZAZOV! Nadal dokazao da je ŠAMPION, ali... ... . izd. ... 70,00 kn 63,00 kn ... kako djetetu pomoĆi da (9) - (p)ostane tolerantno (razumije i prihvaĆa razliČitosti) edita slunjski. Kako djetetu pomoći da (p)ostane kreativno i da se izražava jezikom umjetnosti: priručnik za roditelje, odgajatelje i učitelje. Zagreb: Element. Stojanović Stošić, М. (2016). Razvijanje kreativnih sposobnosti dece kroz nastavu likovne kulture primenom taktilnih, vizu...

INFORMACIJA

AUTOR
Slunjski, Edita
DIMENZIJA
7,6 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako djetetu pomoći da..(p)ostane kreativno.pdf

OPIS

KAKO DJETETU POMOĆI DA (4) – (P)OSTANE KREATIVNO I DA SE IZRAŽAVA JEZIKOM UMJETNOSTI Biblioteka Kako djetetu pomoći da… sastoji se od devet stručno-popularnih priručnika, u kojima se obrađuju teme koje bi mogle biti zanimljive svima koji se privatno ili profesionalno bave odgojem i obrazovanjem djece predškolske i školske dobi. Smisao ovog materijala, koji ima uporište u stručnoj i znanstvenoj literaturi iz ovog područja te autoričinom roditeljskom, odgajateljskom i nastavničkom iskustvu, nije ponuditi gotove savjete niti općeprimjenjive recepte za odgoj i obrazovanje djece. Naprotiv, njegov je smisao čitatelje potaknuti na promišljanje o pitanjima odgoja i obrazovanja iz nekog novog kuta te na (samo)procjenu vlastite uloge u tom procesu. U funkciji toga, neki problemi opisani su pojednostavljeno, a situacije prikazane karikirano, bilo riječima ili crtežom.

Želite li pročitati knjigu?Kako djetetu pomoći da..(p)ostane kreativno u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Slunjski, Edita. Čitati Kako djetetu pomoći da..(p)ostane kreativno Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE