Kako prestati pušiti

Kako prestati pušiti - Jopp, Andreas | Caritasspiritistcenter.org

...stati pušiti? »»» povratak na prvu stranicu ... Kako prestati pušiti? | Recite DA nepušenju: Kako započeti... ... . Ukoliko ste se odlučili za postupnu metodu prestajanja pušenja onda pročitajte ovih nekoliko prijedloga kako smanjiti broj popušenih cigareta Kako prestati pušiti, ovisnost o cigareti. Pušenje cigareta je sačinjeno od dvije glavne vrste ovisnosti: Prva ovisnost je ona o samom nikotinu, on vas čini razdražljivim i radi njega vas boli glava ako ne... Kako prestati pušiti. KAO što čovjek rij ... Kako prestati pušiti - odviknite se od cigareta brzo - Arz.hr ... ... Kako prestati pušiti. KAO što čovjek rijetko kad uspije iz prvog pokušaja naučiti voziti bicikl, ista je stvar i Stoga, ako ste odlučili pres...

INFORMACIJA

AUTOR
Jopp, Andreas
DIMENZIJA
8,7 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako prestati pušiti.pdf

OPIS

VODIČ ZA ODVIKAVANJE U 30 DANA Izjave poput »Volim pušiti« i »Mogu prestati kad želim« pušači govore uvijek iznova da bi zapravo u miru mogli nastaviti pušiti. Poznati njemački novinar i autor književnih bestselera Andreas Jopp daje pušačima u ruke ovaj vodič koji pomoću raznih naputaka, primjera, znanstvenih analiza i jedinstvene metode omogućuje svakome konačno oslobođenje od nikotinske ovisnosti. Priručnik utemeljen na pomnom istraživanju čita se kao krimić u kojem će svaki pušač otkriti nikotinske tragove u svom ovisničkom životu. Ali isto tako u ovoj će knjizi pronaći definitivno rješenje koje će ga odvesti prema trajnom rješenju problema. Andreas Jopp novinar je koji piše o medicinskim temama, zdravstveni savjetnik i autor bestselera. Objavio je sedam knjiga o prehrani, bjelančevinama i mršavljenju, vitaminima, hormonima i medicinskim terapijama, a djela su mu prevedena na 14 jezika. Kao bivši pušač već godinama savjetuje ljude koji se žele osloboditi ovisnosti o tom tinjajućem prutiću.

Želite li pročitati knjigu?Kako prestati pušiti u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Jopp, Andreas. Čitati Kako prestati pušiti Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE