Najotmjeniji div u gradu

Najotmjeniji div u gradu - Donaldson, Julia | Caritasspiritistcenter.org

...d najljepših priča za djecu autorice Julije Donaldson u novom izdanju ... Najotmjeniji div u gradu (novo) / Planetopija - knjižara ... ... . Juri je dozlogrdilo biti neuredan. Vrijeme je za novi izgled i uskoro postaje najotmjeniji div u gradu - sve dok jednoga dana ne sretne životinje koje trebaju njegovu pomo Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Najotmjeniji div u gradu autora Donaldson, Julia, Scheffler, Axel. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Najotmjeniji div u gradu. 63,00 kn. Jedna od najljepših priča za djecu autorice Julije Donald ... PDF NAJOTMJENIJI DIV U GRADU - tratincica.hr ... . 63,00 kn. Jedna od najljepših priča za djecu autorice Julije Donaldson u novom izdanju. Juri je dozlogrdilo biti neuredan. Vrijeme je za novi izgled i uskoro postaje najotmjeniji div u gradu - sve dok jednoga dana ne sretne životinje koje trebaju njegovu pomoć … i njegovu odjeću! BIBLIOTEKA. 2019. 2019. ISBN. 978-953-7997-67-. Recenzije. Još nema recenzija. B...

INFORMACIJA

AUTOR
Donaldson, Julia
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Najotmjeniji div u gradu.pdf

OPIS

Jura je bio div, najneuredniji div u gradu. Uvijek je nosio isti par smeđih sandala i istu halju punu zakrpa. Jura je silno želio da ne bude najneuredniji div u gradu. I tako je jednoga dana, ugledavši trgovinu s velikim brojevima, odlučio da je vrijeme da promijeni izgled. Otmjene hlače, otmjena košulja, prugasta kravata i sjajne cipele učinili su Juru sasvim novim divom. Ali putem kući, susreo je različite životinje koje su silno trebale njegovu pomoć i njegovu odjeću! Zagrebačko kazalište Trešnja ovu prekrasnu priču pretočilo je u predstavu koja je premjerno izvedena 2010. godine.

Želite li pročitati knjigu?Najotmjeniji div u gradu u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Donaldson, Julia. Čitati Najotmjeniji div u gradu Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE