Evanđelja u trapericama

Evanđelja u trapericama - Seregni, Roberto | Caritasspiritistcenter.org

...te u VBZ online knjižari poznati naslov Evanđelja u trapericama autora Seregni, Roberto ... PDF XIII. Nedjelja kroz milosrđe. Dva čudesna znaka što govore ... ... . Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Roberto Seregni Evanđelja u trapericama - A Liturgijska godina A Knjiga ima pomalo trendovski naslov, no ona to i jest jer je upućena prije svega mladima. Riječ je o korisnoj i zanimljivoj knjizi koja na nov način uspijeva predočiti evanđelja i tako iznenaditi čitatelje, posebice mlade, ali ne samo njih. Evanđelja u trapericama Mladi su spremni slušati dobre savjete, ali samo onda kada ih ... Gledati svijet Isusovim pogledom | Katolički tjednik ... . Evanđelja u trapericama Mladi su spremni slušati dobre savjete, ali samo onda kada ih se uvažava, razumije i kada im se ima što za reći. Ovih se dana u izdanju Kršćanske sadašnjosti pojavila knjiga zanimljivog naslova "Evanđelja u trapericama" koja se obraća na poseban način mladima i nastoji ih privući Isusovoj Riječi. Kao i ona za liturgijsku godinu A, i ova...

INFORMACIJA

AUTOR
Seregni, Roberto
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Evanđelja u trapericama.pdf

OPIS

Knjiga ima pomalo trendovski naslov, no ona to i jest jer je upućena prije svega mladima. Riječ je o korisnoj i zanimljivoj knjizi koja na nov način uspijeva predočiti evanđelja i tako iznenaditi čitatelje, posebice mlade, ali ne samo njih. Autor iz situacije današnjih mladih ljudi ponovno čita i razumijeva evanđeoske tekstove. Taj pristup je otvoren, dijaloški, nije intimistički niti sveden na fanatični aktivizam, a nije niti pomiješan sa senzacionalnim događajima. Naprotiv, prisiljava nas da gledamo na stvari, svijet i druge ljude Isusovim pogledom, pogledom prihvćanja, čistim i svakidašnjim. Kako piše i don Roberto: „Stoga, hrabro u potragu za Bogom! Ne muči se tražeći ga među oblacima na nebu niti u senzacionalnim događajima religioznog marketinga. Traži ga tamo gdje je on izabrao biti pronađen. On zna što je u tvojemu srcu. On je uz tebe. On je izabrao to mjesto. Tu ga traži i otkrit ćeš da je on već pronašao tebe“. Tekstovi su kratki, aktualizirani, naslovljenu jednom, najviše dvjema riječima, prate evanđelja svih nedjelja kroz liturgijsku godinu kao i Gospodnje, Marijine i druge blagdane. Vademecum knjižica.

Želite li pročitati knjigu?Evanđelja u trapericama u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Seregni, Roberto. Čitati Evanđelja u trapericama Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE