Rajčica 50 jednostavnih recepata

Rajčica 50 jednostavnih recepata

...emiji Barilli, koja je međunarodni centar posvećen promicanju talijanske gastronomije u svijetu, stoga su izabrali 50 recepata ... Danas je svjetski dan najzdravijeg namaza, evo nekoliko jednostavnih... ... . Prati nas. Bazzar.hr je najbrže rastuća hrvatska tehnološka tvrtka. Deloitte Central Europe Technology Fast 50. II►ČOKOLADA 50 jednostavnih recepata Tvrdi uvez 128 str. Lusio 2013. Šaljem Tiskom. Troškove. ČOKOLADA 50 jednostavnih recepata. Cijena. 70 kn ~ 10 €. Top 20 jednostavnih recepata za zelene grickalice od rajčice za zimu. Zelena rajčica vrlo je popularna u različitim vrstama ... Kako kuhati pržena piletina noge: nekoliko jednostavnih recepata ... . Top 20 jednostavnih recepata za zelene grickalice od rajčice za zimu. Zelena rajčica vrlo je popularna u različitim vrstama predmeta. Pronašli smo nekoliko recepata za predjela koji se kuhaju brzo i jednosta...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Rajčica 50 jednostavnih recepata.pdf

OPIS

Ova kuharica dolazi iz serije Barilla Academia i donosi 50 brzih i jednostavnih recepata u kojima je glavni sastojak – rajčica. Ne postoji kulinarska tradicija u zemljama kao što su Hrvatska, Španjolska, Italija ili Grčka koja ne uključuje rajčicu. Sirova, pasirana ili osušena, pržena, pečena, punjena, s roštilja, zapečena ili zašećerena, u sorbetu ili pekmezu – nepogrešiv je odabir pri ukrašavanju jela, kako tradicionalnih tako i modernih, diljem Mediterana.

Želite li pročitati knjigu?Rajčica 50 jednostavnih recepata u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Rajčica 50 jednostavnih recepata Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE