Sve je to obitelj!

Sve je to obitelj! - Kuhl, Anke | Caritasspiritistcenter.org

...nježnu i zabavnu knjigu lako ćete djeci opisati i objasniti kakvih sve obitelji ima i kako se živi u njima ... Napokon se oglasila i razočarana obitelj Novaka Đokovića ... ... . Za slikovnicu Sve je to obitelj! autorica teksta Alexandra Maxeiner i ilustratorica Anke Kuhl dobile su najugledniju njemačku nagradu za književnost za djecu i mlade Deutscher Jugendliteraturpreis. Sve je to obitelj book. Read 6 reviews from the world's largest community for readers. „Možda djeca na satovima prirode i društva uče da obitelj čine maj... Sve takve i još mnoge druge obitelji postoje u svakom društvu, pa tako i oko nas, sada i ovdje. Uz ovu ... Sve je to obitelj! knjiga autora Kuhl, Anke, Maxeiner ... ... ... Sve takve i još mnoge druge obitelji postoje u svakom društvu, pa tako i oko nas, sada i ovdje. Uz ovu nježnu i zabavnu knjigu lako ćete djeci opisati i objasniti kakvih sve obitelji ima i kako se živi u njima. Za slikovnicu Sve je to obitelj! autorica teksta Alexandra Maxeiner i ilustratorica Anke Kuhl dobile su najugledniju njemačku ... Od srijede u knjižarama možete naći slikovnicu Sve je to obitelj!, autorice Alexandre Maxeiner i ilustratorice Anke Kuhl, koje su za n...

INFORMACIJA

AUTOR
Kuhl, Anke
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Sve je to obitelj!.pdf

OPIS

Možda djeca na satovima prirode i društva uče da obitelj čine majka, otac i djeca, a da obitelj sa širom rodbinom čini porodicu, ali vide li ona oko sebe samo takve obitelji? Što je s djecom koja nemaju mamu ili čiji tata živi negdje drugdje? Što je s onima koji su posvojeni? Ili s onima koji imaju očuha i polubraću? Sve takve i još mnoge druge obitelji postoje u svakom društvu, pa tako i oko nas, sada i ovdje. Uz ovu nježnu i zabavnu knjigu lako ćete djeci opisati i objasniti kakvih sve obitelji ima i kako se živi u njima. Za slikovnicu Sve je to obitelj! autorica teksta Alexandra Maxeiner i ilustratorica Anke Kuhl dobile su najugledniju njemačku nagradu za književnost za djecu i mlade Deutscher Jugendliteraturpreis.

Želite li pročitati knjigu?Sve je to obitelj! u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Kuhl, Anke. Čitati Sve je to obitelj! Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE