Krvna slika

Krvna slika - Jeraj, Vid | Caritasspiritistcenter.org

...na krvna slika se radi zbog procene opšteg zdravstvenog stanja i otkrivanja raznovrsnih poremećaja poput anemija, infekcija, stanja uhranjenosti organizma i izloženosti otrovnim materijama ... Krvna slika dece je pokazatelj zdravlja? ... . Kompletna krvna slika je jedan od glavnih pokazatelja stanja organizma. Ona od najčešćih je opšta analiza na osnovu koje se određuje krvna slika, a postoji takođe i biohemijska analiza krvi. Krvna slika - analiza i tumačenje. Analiza krvne slike služi za dobijanje nalaza koji će ukazati ako u organizmu postoje neke važne promene u fiziolo ... Analiza Krvi | Kompletna Krvna Slika | Tumačenje rezultata ... . Analiza krvne slike služi za dobijanje nalaza koji će ukazati ako u organizmu postoje neke važne promene u fiziolo...

INFORMACIJA

AUTOR
Jeraj, Vid
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Krvna slika.pdf

OPIS

Humoreskni roman Krvna slika Vida Jeraja govori o najboljem čovjekovu prijatelju, psu u kojega se pretvorio čovjek samo zato što je očajnički tražio izlaz iz fatuma (determinističke situacije) u kome se zatekao i bio prisiljen živjeti. Knjiga priča priču o očajničkoj želji pojedinca da se pobuni protiv vjetrova zle sudbine i neizmjernoj želji za normalnim životom. Vid Jeraj već dvadeset godina živi i radi kao kritičar, književnik i glazbenik te radijski urednik i voditelj. Nastupao je po zemlji i inozemstvu (Srbija, Crna Gora, Slovenija…), a piše na hrvatskom, engleskom i slovenskom jeziku.

Želite li pročitati knjigu?Krvna slika u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Jeraj, Vid. Čitati Krvna slika Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE