Rastavljalice i sastavljalice

Rastavljalice i sastavljalice - Banek, Ljiljana | Caritasspiritistcenter.org

...I►Rastavljalice i sastavljalice Didaktički komplet za uvježbavanje fonomatskog sluha Rastavljalice i sastavljalice ... Osvojite nagrade i razveselite svoje mališane - Večernji.hr ... ... PDF Pomoćna nastavna sredstva 2014/2015. ... I►Rastavljalice i sastavljalice Didaktički komplet za uvježbavanje fonomatskog sluha Rastavljalice i sastavljalice. Cijena. 75 kn ~ 10 €. Naslov Ras...

INFORMACIJA

AUTOR
Banek, Ljiljana
DIMENZIJA
1,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Rastavljalice i sastavljalice.pdf

OPIS

za djecu od 5 do 8 godina Didaktički komplet za uvježbavanje fonematskog sluha, percepcije i slušno-govornog pamćenja. Vježbenica kojom se djeci pomaže osvijestiti fonemsku strukturu riječi, sastoji se od dvije skupine zadataka. Prva se odnosi na uočavanje početnog i završnog glasa u riječi, a za vježbanje se mogu rabiti kartice u vježbenici. Druga skupina odnosi se na rastavljanje riječi na glasove i slogove, a za vježbanje je potrebna slovarica.

Želite li pročitati knjigu?Rastavljalice i sastavljalice u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Banek, Ljiljana. Čitati Rastavljalice i sastavljalice Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE