Tintinove pustolovine br.5

Tintinove pustolovine br.5 - Herge | Caritasspiritistcenter.org

...te u VBZ online knjižari poznati naslov Tintinove pustolovine br ... KATALOG :: Tintinove pustolovine 1 :: Georges (Hergé) Rémi ... ... .5 autora Herge. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Tintinove pustolovine 5 (0s) Add your review; 100.00 kn (~ 13,30 €) uključ. PDV. Kad je 1929. g. belgijski crtač stripova Georges Remi - Herge, nacrtao Tintina za dječji prilog belgijskih novina Le Vingtieme Siecle, nije ni slutio da će njegov junak osvojiti svijet. Tintin je mladi belgijski reporter s čuperkom, vječno u pratn ... Tintinove pustolovine : Slomljeno uho ; Crni otok ; Žezlo ... ... . Tintin je mladi belgijski reporter s čuperkom, vječno u pratnji svog ... Kad je 1929. g. belgijski crtač stripova...

INFORMACIJA

AUTOR
Herge
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Tintinove pustolovine br.5.pdf

OPIS

Kad je 1929. g. belgijski crtač stripova Georges Remi – Hergé, nacrtao Tintina za dječji prilog belgijskih novina Le Vingtieme Siecle, nije ni slutio da će njegov junak osvojiti svijet. Tintin je mladi belgijski reporter s čuperkom, vječno u pratnji svog vjernog psa Čupka (Miloua), svjetski putnik i borac za pravdu. Tintin je uvijek na žarištu svih važnih svjetskih događaja, on je nepotkupljiv, lukav, inteligentan, govori sve jezike, mrzi nepravdu, neustrašiv je i jednostavno neodoljiv. Upravo je Tintinov lik inspirirao Georgea Lucasa i Stevena Spielberga da stvore legendarnog Indianu Jonesa. Ukupno 24 nastavka Tintinovih pustolovina prodano je u više od 220 milijuna primjeraka širom svijeta, a Tintin je progovorio više od 70 jezika. O fenomenu ovog stripa snimljeno je nekoliko dokumentarnih filmova, a Tintin je oživio i na kazališnim daskama londonskog Barbican Centra u režiji Rufusa Norrisa i Davida Greiga. Nakon 25 godina pregovora potpisan je i ugovor s kompanijom DreamWorks koja je producirala seriju filmova o legendarnom Hergéovom reporteru u režiji Stevena Spielberga i Petera Jacksona. Glavne uloge u prvom filmu iz serije (Tintin: Jednorogova tajna) dodijeljene su Jamieju Bellu koji je utjelovio Tintina, dok Daniel Craig igra glavnog negativca. Nakon 4 sveska s ukupno 11 nastavaka Tintinovih pustolovina, Algoritam nastavlja dalje. U petom svesku nalaze se tri nova nastavka, a za izvrstan prijevod zaslužan je Darko Macan.

Želite li pročitati knjigu?Tintinove pustolovine br.5 u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Herge. Čitati Tintinove pustolovine br.5 Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE